2777
2789
عنوان

شما کفش نو دارین یا همیشه میخرین و استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 40 پست
خانوما تروخدا کسی اصفهانی هست درمورد شهر آبی اطلاعات داشته باشه قیمت هاش خیلی مناسبهههههببخشید اسی ❤ ...

ببین مناسب هست ولی خب بی کیفیته کفشاش ولی لباساش بد نیس ولی اگگه تبلیغاتشاد دیدی گولشا نخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مناسب هست ولی خب بی کیفیته کفشاش ولی لباساش بد نیس ولی اگگه تبلیغاتشاد دیدی گولشا نخور

تو اینستا اومده برام بالا 

یه صندل هایی گذاشته 200 خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه و بنظرم قیمتش مناسبه 

شما خرید داشتین ازش؟ 

من شیرازم بنظرت پولمو نمیخوره😂😂

تو اینستا اومده برام بالا یه صندل هایی گذاشته 200 خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه و بنظرم قیمتش مناسبه شما ...

اگر پیچ خود واقعی پوشاک ابیه نه نمخوره ولی انتظار کیقیت خیلی بالا نداشته باش ولی خب 200تومن خوبه قثط مواظب باش پیچش فیک نباشه اصلی باشه 

اگر پیچ خود واقعی پوشاک ابیه نه نمخوره ولی انتظار کیقیت خیلی بالا نداشته باش ولی خب 200تومن خوبه قثط ...

درمورد کیف کفش پارلین اطلاعی نداری که فیکه یا نه؟ 

مرسی دختر ❤️ببخشبد اذیت هم شدی 

درمورد کیف کفش پارلین اطلاعی نداری که فیکه یا نه؟ مرسی دختر ❤️ببخشبد اذیت هم شدی

نه عزیزم حقیقتا پارلین رو خبرندارم ولی برای این میگمک مواظب باش که یه پیچ اینستاگرامی الکی ادرسشازده بود تو یه پاساژ بزرگ اصفهان دوست من گفت حضوری برم خرید کنم براش و وقتی رفتم مسئول پاساژ گفت روزی 10نفر میان و متاسفانه فیکه و خود مجموعه هک ازش به خاطر ادرس شکایت کرده برای همین میگم مواظب باش اگر پیچ اصلییه خرید کن