2777
2789

بچه من رفلاکسیه و حساسیت به پروتئین گاوی هم داره شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور میخوره و قرص نکسیوم و شربت دومیتیدون هم میخوره حالا سوال من اینه من غذای کمکی رو کی براش شروع کنم چون میگن بچه های رفلاکسی باید از شروع ۵ ماهگی غذای کمکی رو شروع کنن مادرایی که بچشون این مشکل رو دارع چیکار کردن و کی شروع کردن و چه غذای کمکی دادن خواهش میکنم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که بچه ش این مشکل را داشت میگم بنظرم از دکتر بپرس چی بهش بدی......بچه من خیلی اذیت شد سر این قضیه... مثلا دکتر به من گفت تخم مرغ و لبنیات و مرکبات نده ..... ولی خب من تا دکترها فهمیدن حساسیت داره دیگه نه ماهه بود و من خیلی چیزها را امتحان کرده بودم و خودم به نتیجه رسیدم.....

به عنوان کسی که بچه ش این مشکل را داشت میگم بنظرم از دکتر بپرس چی بهش بدی......بچه من خیلی اذیت شد س ...

عزیزم یعنی شما بچت همین مشکل رو داشت و از شروع ۵ ماهگی بهش غذا دادی?

سلام عزیزم اول از همه یه خسته نباشید به شما و اینکه درکت میکنم واقعا سخته بعدم که من مادر یه بچه فوق حساسیتی هستم که الان ۵ سالشه تا سه سالگی هم چندتا قلم مواد غذایی بیشتر نمیخورد اما کم کم بهتر میشه و تو هر شخص هم متفاوته اما به مرور خوب میشه نگران نباش فقط صبوری میخواد پسرمو مهمونی نمیبردم غذاش جدا بود جلوش چیزی نمیخوردیم و ... امیدوارم مال شما به یکسال نرسیده خوب شه فقط هر چیزیو میخوای تست کنی از کم خیلی کم شروع کن مثلا یهو یه کاسه فرنی نده از یه قاشق روز بعد دو قاشق روز بعد سه قاشق تا یه هفته هم ماده جدید نده تا تاثیرشو ببینی میتونی از برنج شروع کنی به من گفتن پایان ۵ ماهگی 

سلام عزیزم اول از همه یه خسته نباشید به شما و اینکه درکت میکنم واقعا سخته بعدم که من مادر یه بچه فوق ...

. عزیزم فرنیشو چجوری درست میکردی و چه موادی توش ریختی که حساسیت نده؟

. عزیزم فرنیشو چجوری درست میکردی و چه موادی توش ریختی که حساسیت نده؟

فقط اول آرد برنج با آب حالت رقیق هم درست کن که بتونه قورت بده اگه خودت آرد برنج درست کنی که چه بهتر 

باید برنجو بشوری خیس کنی بعد بذاری دو نم شه ینی نه خیس باشه نه خشک بعد آسیاب و الک کنی 

هفته بعدی یه کوچولو نبات سفید بنداز توش اندازه عدس بعد کم کم زید کن اگه عجله داشته باشی اخرش بچت حالش بد شه نمیفهمی از چیه 

فقط اول آرد برنج با آب حالت رقیق هم درست کن که بتونه قورت بده اگه خودت آرد برنج درست کنی که چه بهتر ...

باشع عزیزم ممنون از راهنماییت دکتر بچم گفت پایان ۶ ماهگی شیر خشکشو عوض میکنم ببینم باز حساسیت دارع یا نه چون 9۰ درصد بچه ها تا پایان ۶ ماهگی حساسیت به پروتئن گاوی حل میشه رفلاکس هم همین طور،بچه شما کی رفلاکسش خوب شد؟

عزیزم یعنی شما بچت همین مشکل رو داشت و از شروع ۵ ماهگی بهش غذا دادی?

اره از پنج ماه شروع کردم دو هفته دادم .یه دکتر بهم گفت قطع کن تا بعد واکسن شش ماهگی که بنظر خودم اشتباه کردم قطع کردم....... بچه من تا هجده ماهگی هرچی میخورد بالا میآورد.

.... من با برنج شروع کردم می‌خوام لعابش را میدادم بعد کم کم مواد را بهش اضافه کردم ولی فکر کنم یه جا خواندم از پوره هویچ شروع باید بشه. از این جهت میگم بپرس. 

....یکی از مشکلات من این این بود که سمت ما دکتر خوب نبود ....یه احمقی که خودش تو این زمینه کار میکرد عمدا شوهرم را پر میکرد که من دروغ میگم و بچه داری بلد نیستم و اصلا رفلاکس و حساسیت وجود ندارد که باعث بدتر شدن اوضاع میشد. شوهرم هم از همه نظر خوبه ولی نمی‌دونم چرا اون زمان از این شخص باور کرده بود.گذشت ولی هر وقت تایپیک این جوری میبینم یاد میاد که  منتظر چوب خدا هستم. 

اره از پنج ماه شروع کردم دو هفته دادم .یه دکتر بهم گفت قطع کن تا بعد واکسن شش ماهگی که بنظر خودم اشت ...

ای جان عزیزم ،واقعا بچه هایی که این مشکل رو دارن هر کی یه نسخه میپیچه آدم نمیدونه حرف کی رو گوش کنه

باشع عزیزم ممنون از راهنماییت دکتر بچم گفت پایان ۶ ماهگی شیر خشکشو عوض میکنم ببینم باز حساسیت دارع ی ...

ان شاالله بچه من سخت دندون درمیاورد خود بزاق دهنش رفلاکسشو تشدید کرد تا پایان دندون دراوردن تقریبا مشکل داشتم ولی بعد خوب شد خداروشکر