2777
2789
عنوان

کسانی که بیمار ام اسی دارن

153 بازدید | 5 پست

تروخدا کمکم کنید تا جواب آزمایشم بیاد من دیونه میشم من بدنم بی حس شده و گز گز میکنه خارش هم دارم گاهی کنترل ادرار هم ندارم یعنی ام اس دارم ؟ 😔

نه بابا ام اس خیلی فراتر از ایناس احتمالا ویتامینت کمه خارش هم که تابستون عادیه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام اس فقط ازطریق ام آرای مشخص میشه ایناکه گفتی میتونه هرمریضی باشه مثلا حتی سردی بدن.

بعد ام اس بیماریه که خدارو شکر تحت کنترل گرفته میشه اگرمواظب خودت باشی وآمپولودارو هاتو بزنی.انشالله که هیچی نباشع

نمیدونم تشخیصش چطوره 

ولی دختر خالم سالهاست ام اس داره 

ازدواج کرد الانم بچه داره داره زندگی عادی میکنه دارو مصرف میکنه فقط 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

مامان نزدیک ۱۳ ساله ام اس داره

علائمش اینا نیست

تشخیص ام اس فقط با ام ار ای امکان پذیره نه ازمایش 

علائمتونو گوگل نکنین که دلدرد ساده رو هم وصل میکنه به سرطان

خارشت واسه تابستونه و عرقشه

عدم اختیار ادرارم تو خانوما تا خدودی عادیه شاید افتادگی داره

گز گز هم نداره ام اس 

ضعف ناگهانی 

مامان من حتی یه قاشقم نمیتونست نگه داره تو دستش سر میخورد

بعد تشخیص با دارو کنترل کردیم و الان روند عادیه زندگیشو میگذرونه حتی شیمی درمانی و پرتو درمانیم شد یه خاطر سینه‌ش 

لایک نکن خواهر منننن