2777
2789
عنوان

ای خدا یا خوبم کن یا منو بکش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 26 پست
افکار سم و خطرناک

اومدن افکار توی ذهنت نه دست توعه نه مقصری ولی اینکه بهشون توجه کنی بهشون در و بال بدی دست توعه 

تنها راهش اولا پناه بردن به خدا نماز و ذکر و تلاوت قرآن بعد هم به محض ورود افکار با ی کاری خودتو سرگرم کنی 

وسواس فکری داری یعنی؟

اره

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا؟؟

چشم دیدن کسی و نداشته باشی حسادت کلا پوکر بودن از خودت تنفر داشتند از ادم و عالم گله داشتم یکسال دست به قرآن نزدن اینا کم می😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
چشم دیدن کسی و نداشته باشی حسادت کلا پوکر بودن از خودت تنفر داشتند از ادم و عالم گله داشتم یکسال دست ...

شوهر منم همینه.  با وسواس فکریشدید

کاربر جدید نیستم از قبل بودم تو سایت گفتم تا بدونید🤪🤪🤪🤪
شوهر منم همینه. با وسواس فکریشدید

من اینجور نبودم بجون مامانم تاحالا نمیدونستم حسادت چیه😭😭😭

چشم دیدن کسی و نداشته باشی حسادت کلا پوکر بودن از خودت تنفر داشتند از ادم و عالم گله داشتم یکسال دست ...

درکت میکنم اولین کار اینه دست از مقایسه خودت برداری قران کم کم شروع کن مثلا شده فقد قران باز کن ی کلمه بخون  رو خودت کار کن هروقت خواستی حسادت کنی بگو این فقد ظاهر قضیس من باطنشو ندیدم خلیا تو ظاهر خوشبختن باطن بدبختن باور کن هرکسی تو دورع  زمونه مشکل داره🙂برای پوکر بودنت برو روانشناس  اینا میتونه نشونه افسردگی باشه ن بدجنسی

عزیزم باید ریشه یابی بشه و بعد حل بشه 

بهت استاد شجاعی رو معرفی میکنم 

توی هما ی پیام رسان ها کانالش هست

کارگاه هاش هم رایگانه 

درباره ی حسادت و کلا مهندسی آرزوها،انسان شناسی و هر چی که بخای

مشاوره رایگان هم داره که مشکلتون میگی خودشون میگن کدوم کارگاه رو شرکت کنی

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

همین🤔...منو باش چه فکرایی کردم گفتم این طفلی کم کم سر ۱۰ نفر رو بریده و نمیدونم ده تا کامیون جنس قاچاق کرده و ال و بل. جون و دلم حسادت که خود خدا هم حسادت داره؛ چون مگه از روحش در ما ندمیده؟ پس لابد همه این خصائل رو خودشم داره😒

🕒

خسیس شدم دیگه خودمو دوست ندارم حسادت هیچوقت تو وجودم نبود اما الان پر شدم😭😭😭دعا کن بمیرم فقط همین

خودتودادی دست شیطان نابود میشیا چند روز اجازه فکر کردن به کسی به خودت نده یه خورده هم به زباله گرد ها کمک کن لقمه بده دستشون خودتو درگیر مردم نکن 

لایک نکنید .توروخدا