2777
2789

خودم میگم:

هیچ وقت نقطه ضعف ها و کاستی های خانوادتونو و دوران مجردیتونو نه به همسرتون بگید و نه بزارید متوجه بشه 

همیشه‌ پرچم خانوادتونو پیش همسرتون بالا نگه دارید حتی اگر شده خودتون هزینه کنید و بگید خانوادم کردن و به اسم اونا تمومش کنید ولی کاری کنید خانوادتون پیش همسرتون بالا باشن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که می تونید به خودتون و شوهرتون و بچه هاتون برسید از ظاهر گرفته تا تفریح و خورد و خوراک و با ...

👌🏻👌🏻

زیاد سمت خانواده همسرت رفت امد نکن تکراری میشی.زیاد کلفتی نکن...تا میتونی زندگی تو از نادرشوهرت پنها ...

اینکه نباید خیلی رفت و امد کرد رو موافقم 👍🏻

خوب اگر بخوایم پس انداز کنیم خونه بخریم چی؟

باید مدیریت کرد

با یه برنامه ریزی درست هم میشه پس انداز کرد و هم به باشگاه و سلامتی رسید

مورد آخری واقعا اینطوره؟

من با چشمای خودم دیدم .

ی بحثی بود بین مادرشوهرم و خانوادم.بعد مادرشوهرم گف شوهرت خونه شما نیاد خبر نداشته باشه بهتره .

شبش من تو اتاق بودم تا وارد هال شدم دیدن شوهرم ب مادرشوهرم یواشکی گف چی شد چ خبر .مادرشوهرمم داشت توضیح میداد یهو منو دیدن قطع کردن

همون اول حق تحصیل اشتغال و اگ شد طلاق رو بگیر...مهریه هگ بالا در نظر بگیر

زیاد با اینا موافق نیستم

چون دیدم دور از جون موقع طلاق فقط دنبال اینن زودتر خلاص شن و از خیلی از حق و حقوقشون گذشتن برای رسیدن به ارامش

باید مدیریت کردبا یه برنامه ریزی درست هم میشه پس انداز کرد و هم به باشگاه و سلامتی رسید

باشگاه موافقم 

خورد خوراک هم موافقم 

ولی وقتی انقدر قسط داری که برجی ۴ ۵ تومن برات میمون به مدیریت نمیرسه