2777
2789
عنوان

خیلی دلم نا آروم و آشوبه

165 بازدید | 9 پست

همیشه به دعا در حق همدیگه خیلی باور دارم و خیلی وقتا بزرگترین حاجتامو گرفتم .

من دلم خیلی شکسته به حق خانوم زینب میشه با دل پاکتون برای مشکلم که الان تو این ساعت برام محال به نظر میرسه یه دعا در حقم بکنین و یه حمد یا صلوات بفرستین؟

اگه شما هم حاجتی دارین لایک کنین آیت الکرسی میخونم براتون با همین دل شکستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم شکسته پولمون‌و یکی به ناحق استفاده کرده دعا کنید هدایتش کنه خدا یا حالشو عین حال ما بد کنه منم دعاگوتونم

مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.

من وقتی ناراحتم رو به اسمون میکنم  میگم خدایا به هر خیری از سوی تو محتاجم بعدش ایمان دارم به زودی یه اتفاق خوب میفته مشکلم حل نمیشه ولی یه چیزی میشه که اون مشکل قبلیم دیگه زیاد ناراحتم نمیکنه

من وقتی ناراحتم رو به اسمون میکنم میگم خدایا به هر خیری از سوی تو محتاجم بعدش ایمان دارم به زودی یه ...

چقدر حرفت دلمو آروم کرد 

خدا دلتو شاد کنه انشالله 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
کجاست تاپیک لینکشو میفرستی

بلد نیستم لینکش رو بفرستم عزیزم.

ولی تو تاپیک های خودم هست.

۳ تا قرص مصرف میکنم:(

امیدوارم همش از بیماری باشه و خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی با سلامتی بده. 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️