2777
2789

واضح تر بگو‌خوابتو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم همه جارو تزیین کردن چراغونی کردن انقدر همه جا خوشگل شده که نگو

🔹 از نگاه تعبیر خواب اسلامی (مثل ابن‌سیرین و امام صادق):

چراغانی، تزیین و روشنایی در خواب معمولاً نشانه خوشحالی، گشایش کارها، شنیدن خبر خوش یا برکت در زندگی هست. مخصوصاً اگر تو خواب ببینی بالای پشت‌بوم یا جایی بلند هستی و چراغانی شده، یعنی جایگاهت بالاتر می‌شه و بهت اعتبار، خوش‌نامی یا شادی خانوادگی می‌رسه.

🔹 از نگاه روانشناسی خواب:

چراغونی و نور، نشونه‌ی امید، انرژی مثبت و تغییر خوب در روحیه است. اینکه روی پشت‌بوم بودی یعنی دلت می‌خواد از بالا به زندگی نگاه کنی، چشم‌انداز تازه ببینی و سبک‌تر فکر کنی.

✨ در کل این خواب خبر از یک شادی بزرگ، اتفاق خوب یا تغییری مثبت تو زندگی‌ت می‌ده.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من خواب دیدم انگار با یکی از خواستگارای قبلیم نامزد کردم کلی ازش ناراحتم که چرا حرفمو گوش نمیده تعبی ...

🔹 از نگاه تعبیر خواب اسلامی:

دیدن خواستگار یا نامزد سابق تو خواب معمولاً نشونه‌ی فکرها و دغدغه‌های قدیمی هست، نه اینکه دوباره برگرده توی زندگیت. اینکه دیدی باهاش نامزد شدی اما ناراحتی چون به حرفت گوش نمی‌ده، می‌تونه بیانگر این باشه که هنوز یه بخش از وجودت با احساس نادیده‌گرفته‌شدن یا شنیده‌نشدن حرفات درگیر هست.

🔹 از نگاه روانشناسی خواب:

این خواب بیشتر مربوط به درونت و ناخودآگاهته. اون خواستگار فقط یه "نماد" هست، نه خود اون شخص.

اینکه حس کردی گوش نمی‌ده، نشونه‌ی اینه که توی زندگی روزمره یا رابطه‌هات (خانوادگی، عاطفی، حتی اجتماعی) دلت می‌خواد بیشتر شنیده بشی و به خواسته‌هات توجه کنن.

همچنین ممکنه بهت یادآوری کنه که تو الان قدرت انتخاب و کنترل زندگی‌تو داری و لازم نیست به چیزی یا کسی که باعث ناراحتی می‌شه دوباره برگردی.

✨ در کل تعبیر این خواب اینه که ذهن و قلبت داره بهت می‌گه:

«من می‌خوام بیشتر شنیده بشم، ارزش خواسته‌هام دیده بشه و دیگه مثل گذشته نادیده گرفته نشم.

چراغونی ک نماد جشن و خوشحالیه پشت بوم بالا رفتن از مشکل یا همون رهایی از مشکل

تنها خونه ما چراغونی نبود همه جارو نگاه میکردم چراغونی بود 

حتی دوردستارو هم می یدم 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲