2777
2789
عنوان

نفقه بعد از طلاق

143 بازدید | 19 پست

خواهر من دو تا فرزند داره و چهل سالشه و چند سالی هست طلاق گرفته  الان از پدرم شکایت کرده برای گرفتن نفقه اونم ماهی ده تومن درخواست کرده در صورتی که دریافتی حقوق پدرم به ده تومن هم نمی‌رسه سوال من اینه  آیا الان می‌تونه از پدرم نفقه بگیره ؟؟؟ 

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

پدر بچه ها زندس؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بچه ها زندس؟

اره زنده نفقه ی بچه هایش و نمی‌خواد بگیره نفقه ی خودش و میخواد بگیره همچین ادعایی کرده

سؤال خیلی خوبی پرسیدی، چون موضوع نفقه در قانون ایران پیچیدگی‌های خاص خودش رو داره. حالا بیایم دقیق بررسی کنیم:

🧾 آیا زن بالغ می‌تونه از پدرش نفقه بگیره؟

طبق ماده ۱۱۹۸ و ۱۱۹۹ قانون مدنی ایران، نفقه فقط زمانی بر عهده پدر هست که فرد واجب‌النفقه (مثل فرزند) نتونه خودش هزینه‌های زندگی‌ش رو تأمین کنه و پدر هم توان مالی داشته باشه. اما این قانون بیشتر در مورد فرزندان نابالغ یا ناتوان صدق می‌کنه.

برای زن بالغی که:

- ۴۰ ساله هست

- جدا شده و همسر نداره

- دو فرزند داره

- و توانایی مالی برای تأمین زندگی خودش نداره

در این شرایط، اگر اثبات بشه که:

- خودش درآمد یا دارایی کافی نداره

- پدرش توان مالی داره

- و هیچ‌کس دیگه‌ای مسئول نفقه‌اش نیست

ممکنه بتونه از پدرش مطالبه نفقه کنه، ولی این موضوع در دادگاه نیاز به بررسی دقیق داره و احتمال موفقیتش بستگی به شرایط مالی هر دو طرف داره.

⚖️ نکات مهم:

- نفقه زن بالغ از پدر، در قانون به‌صورت صریح نیومده، ولی در موارد خاص مثل ناتوانی مالی شدید ممکنه دادگاه رأی بده.

- اگر زن حضانت فرزندان رو داشته باشه، نفقه فرزندان همچنان بر عهده پدر بچه‌هاست، نه پدر خودش.

- اگر پدر زن از پرداخت نفقه امتناع کنه و شرایط قانونی برقرار باشه، زن می‌تونه از طریق دادگاه اقدام کنه.

اگه خواستی، می‌تونم کمک کنم یه متن دادخواست اولیه تنظیم کنیم یا بیشتر درباره روند دادگاه توضیح بدم. دوست داری ادامه بدیم؟

💚🌱

فکر نکنم چرا از شوهرش نفقه نمیگیره

نفقه ی بچه هایش و نمی‌خواد بگیره ادعا کرده چون بیکاره و نمیتونه کار کنه نفقه ی خودش و از بابام میخواد بگیره !

سؤال خیلی خوبی پرسیدی، چون موضوع نفقه در قانون ایران پیچیدگی‌های خاص خودش رو داره. حالا بیایم دقیق ب ...

از چت جی پی تی پرسیدید ؟؟؟

چت جی پی تی اینو گفت بهم

اخه میدونی اون ادعا کرده من بیمارم تمکن مالی ندارم ولی پدرم بیچاره ی من هم تمکن نداره و میخواد انگاری از بابام بکنه و اذیتش می‌خوام بدونم کسی بوده تجربه ی مشابهی مثل ما داشته بوده باشه و دختره تونسته باشه نفقه بگیره