2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم یک ساعت دیگهچون شنبه رو تعطیل کردند میترسم اونجا هم تعطیل باشه

ایشالله که نیستی،مراقب خودت باش عزیزم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم شاید جدیدا بخاطر سیاست های جمعیتی دوزشو کم کرده باشن وگرنه قبلا خوب بودن

بله دقیقا به همین دلیل 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم سلام تاپیکای قبلیتو خوندم 

ممکنه بخاطر قرص باشه که بی بی چک مثبت شده

برو اورژانس بیمارستان ، دکتر برات آزمایش بنویسه ،برو همون آزمایشگاه بیمارستان ، یکی دوساعت بعد جوابش میاد 

ان شالله که باردار نیستی و به حق امام حسین دو تا پسر گلت هم به زودی خدا براشون معجزه می‌کنه و خوب میشن 😘

عزیزم سلام تاپیکای قبلیتو خوندم ممکنه بخاطر قرص باشه که بی بی چک مثبت شدهبرو اورژانس بیمارستان ، دکت ...

سلام عزیزم پنجشنبه رفتم آزمایش بتا ۳ بود و گفت منفیه 

اما هنوز پریود نشدم و میترسم، گفتم دوشنبه باز برا آخرین بار برم . نمیدونی چقدر پیامتو دوست داشتم الهی به حق بزرگی خدا زانوی خیر زمین بذاری و فقط و فقط خوشی ببینی، الهی آمین الهی آمین ❤️ ❤️ تو رو خدا التماس دعا

نمیدونی چقدر پریشونم

خدا کنه خدا واست بسازه
سلام عزیزم پنجشنبه رفتم آزمایش بتا ۳ بود و گفت منفیه اما هنوز پریود نشدم و میترسم، گفتم دوشنبه باز ب ...

عزیزم سه بوده پس منفیه

بازم توکل بخدا

ان شالله دو شنبه بری و اون چیزی که دوس داری اتفاق بیوفته

ولی هنوز پریود نشدی به خاطر اثر اون قرصه ، شدیداً هورمونا رو بهم میریزه 

اسی دیگه آزمایش ندادید

باردارید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام عزیزم بله منفی بود اما هنوز پریود نشدمتخمدان هام به شدت تیر میکشن و کمر درد شدید

آخ خدارو شکر

الحمدلله

خیلی دعا میکردم منفی باشه

به خاطر اون قرص کوفتیه

ان شالله زودی پریود میشی راحت میشی 

ای کاش همسرت راضی میشد لوله هاشو ببنده که استرس نکشی