2777
2789
عنوان

مردی ک با یه عالمه زن بوده شبیه شاه کلیده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته تا حدی مهم نیس ک ادم هرزه و ایدزی نباشه

عزیزم ایدز یک بیماری نهان

ممکنه یک نفر به ظاهر سالم باشه حتی خودشم ندونه ولی حامل بیماری باشه این بیماری میتونه از شش ماه یا حتی ۱۵ سااااال نهان باشه هیچ نشونه ای نداشته باشع ولی بقیه الوده کنه

...

وقتی تاپیک زدی توی یه سایت عمومی دیگه نمیتونی تعیین کنی کی بیاد کی نیاد. مگه اینکه یا بری تو دفترخاط ...

شما ک اعتقادات داری وقتی کسی راضی نیست نباید بیشتر باعث ناراضی شدنش بشی👌

شما ک اعتقادات داری وقتی کسی راضی نیست نباید بیشتر باعث ناراضی شدنش بشی👌

خب اسی اون خانم هم که موافق حرف ها و تاپیک شماست چرا اینجوری باهاش حرف می زنی ؟😐😑

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خب اسی اون خانم هم که موافق حرف ها و تاپیک شماست چرا اینجوری باهاش حرف می زنی ؟😐😑

دنبال بحث نیستم خانم با امثال اون خانم هم بحثی ندارم شما هم کاسه داغ تر از اش نشو

الان منی که توی 28 سال زندگیم، فقط 1 بار رابطه داشتم تکلیفم چیه؟ این حق رو دارم با دختری که رابطه ند ...

با دختری که عین خودت یه رابطه داشته چی؟

میتونی بری ب دختری ک رابطه ای نداشته بگی ک سلیقت اونه ولی باید هم توضیخ بدی ک خودت قبلا رابطه داشتی چون اونم باید بالاخره تورو قبول کنه دیگه

دنبال بحث نیستم خانم با امثال اون خانم هم بحثی ندارم شما هم کاسه داغ تر از اش نشو

واقعا متاسفم ...

تاپیکی می‌زنی که مثلاً حقه و آدم میخواد طرفداری کنه بعد یه جوری به کاربرا میپری که اصلا کسی دلش نمیاد کامنت بذاره !

بعد امثال شما میان میگن چرا تاپیک می‌زنیم کسی نمیاد 😐🤦

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

با دختری که عین خودت یه رابطه داشته چی؟میتونی بری ب دختری ک رابطه ای نداشته بگی ک سلیقت اونه ولی بای ...

اره من مشکلی ندارم اگه با یه نفر بوده باشه، پول باشه همین فردا میرم ازدواج میکنم😂

الان منی که توی 28 سال زندگیم، فقط 1 بار رابطه داشتم تکلیفم چیه؟ این حق رو دارم با دختری که رابطه ند ...

رابطه جنسی داشتی؟

نوچ حق نداری

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت