2777
2789

بچه ها من دو تا همکار دارم این دو تا باهم خیلی رفیق صمیمین ولی هرکدومشون جدا مثلا با من هم دوستن و وقتایی ک اونیکی نیست با من تو شیفت صحبت میکنن ولی وقتی باهمن همش چسبیدن به هم و وقتی میرم پیششون همشششش از خوشگلی همدیگه تعریف میکنن ک اره فلانی گف تو چقد نازی اونیکی هم تایید میکنه همش جلو من میگن

حالا تعریف از خود نباشه منم ظاهرم خوبه و ب خودم میرسم 😐

یا مثلا من قدم بلند تره و اندامم کشیده س جلوی من همش ب همدیگه میگن ما باسن هامون خوبه و باسن داریم و وقتی یکیشون میاد با من حرف میزنه اونیکی بدش میاد و حسودی میکنه واقعا من اشتباه احساس میکنم سمی هستن یا درست فک میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستن دیگه توقع داری بهم فحش بدن بگن تو زشتیو فلان؟ به نظرم حساس نشو زیاد 🥲

ن نمیگم اینجوری بگن اخه با منم ادعای دوستی‌شون میشه بعد توی جمعشون منو میبرن هی جلو من اینجوری میگن بهم احساس میکنم تو جمعشون نباید باشم کلا

منی که کوتاه هستم هم دوستم الکی ازم تعریف میکنه یا شوهرمم همینطور 

ربطی نداره به قد 

چون دوستن از هم خوب میگن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
منی که کوتاه هستم هم دوستم الکی ازم تعریف میکنه یا شوهرمم همینطور ربطی نداره به قد چون دوستن از هم خ ...

ن من اصلا قد رو نگفتم کلا منظورم اینه تو جمعشون نباید برم درسته؟ چون فقط از هم تعریف میکنن و من حس بدی میگیرم

آره دیگه دوتاشون قد كوتان همو ديدن شما بلندى حس ميكنن فرق دارى يا باهم بيشتر اوكين خلاصه دوستايه خوب ...

اخه هرکدوم جدا منو میبینن میگن میای باهم بریم بیرون یا مسافرت!!بعد همو میبینن اینجوری فازشون چیه؟

ن نمیگم اینجوری بگن اخه با منم ادعای دوستی‌شون میشه بعد توی جمعشون منو میبرن هی جلو من اینجوری میگن ...

دقیقا  سم  هستن  افرین  اسی   بچه  تیزی  هستی  سریع  مفهمیدی  من  خودم  هم  خیلی  تیزم 

دختر  خاله  شوهرم   و  زن  برادر ش  هم  همین  طور  هستن  دقیق  وقتی  باهم  توی  جمعی  هستن  که  منم  هستم  دقیقا هنین  کار  میکنن

مثلا  میششینن  بدی  زن  های  شاغل  میگن  حالا  چرا  چون  من  شاغل  هستم 

حتی  عیب  های  خودشون  رو  خوبی  توصیف  میکنن 

سگ  محلشون  کن  وسلام