2777
2789

امروز با دوستام بودیم ساعت ۹ و نیم شب اینا بود داشتیم بستنی میخوردیم نشسته بودیم بعد یه یارویی اومد کنارمون نمیدونم ب من گفت یا یکی از دوستام که جون بخورمتتتت بعد هر هر خندید😐😐😐

بعد قدش نهایت ۱۷۰ بود لاغرم بودا یعنی دور رون پاش اندازه دور انگشت کوچیکم بود منم بلند شدم یهو قدو اینامو دید رفت عقب تر بعد یکی محکم زدم تو گوشش دیگ سوار ماشین دوستم شدیم رفتیم تقریبا کسیم تو پیاده رو نبود نهایت ده پونزده نفر ولی حقیقتا دروغ چرا کیف کردم از خودم

شما تا حالا کسی مزاحمتون شده؟واکنشتون چی بود

همچین تیکه زشت ننداختن تا حالا 

نهایتش گفتن تو جیگر منی 

ینی این زشت ترین تیکه عمرم بود

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خنک شد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

کار بشدت خوبی کردی سیسی،،،، ولی دفعه بعدی نگاهشونم نکنین چون خدایی نکرده ممکنه اتفاقی بیافته یا چیزی 

و این موضوع تیکه انداختن، اره، اصلا هم واقعا به پوشش و سن نیست ، منی که مثلا بعضی اوقات حجاب دارم  و یا مثلا دوستام اینا که مثلا 13 سالشونه حتی میان تیکه میندازن

و فقط بی محلی کنید دوستان، امید وارم اونام سر عقل بیان

اخه ببین نگاهاش خیلی خیلی چندش و زشت بود حالم بهم خورد زدمش

ن تو ک کار خوبی کردی

فقط میگم ینی من تا حالا تجربشو نداشتم ببینم واکنشم چیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمیدونم واقعیت داره موضوعی ک گفتی یا نه،  خودم که نه فقط یکبار یکی هر جا میرفتم با ماشین پشت سرم بود رفتم توی یه فرعی اومد بوق زد رفتم جلو گفتم شیشه رو بده پایین گفت جان گفتم دنبال ننت اگه میگردی دو تا کوچه اونورتر فرعی سوم هستش☹️ولی دوست صمیمیم چند تا پسر اذیتش کرده بودن تنها هم بوده یه پسره گوشی آورده بود نزدیک که شماره بزنه رفیقم،رفیقمم از ایناس که متنفره از همچین چیزایی گوشی رو میگیره میره روی بلندی میگه گوشیتو میندازم به شدت هم لجبازه پسرش هلش میده رفیقم سرش و دستش شکست😆

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟