2777
2789

من دلم میخاد شیرخودمو بدم.

ولی چون گاهی میخام بذارمش پیش کسی دوس دارم شیرخشک هم بخوره.

چیکارکنم شیرخشک یدم ممکنه دیگه شیرخودمو نخوره؟

کسی تجربه ای دارع؟

زن دایی‌ من دوقولو داره ک ۶ماه ان. هم شیر خودشو میده هم شیرخشک.اول شیرخودشو میده اگه سیر نشدن،شیرخشک میده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم هردو رو میداد نهایتا یکماه شیر خودشم خورد الان دیگه فقط شیرخشک میخوره 

ولی شما میگی گاهی 

خواهرم بعنوان کمکی هرروز چن مرتبه شیرخشک میداد

خدا برات حفظش کنه😍😘

زن دایی‌ من دوقولو داره ک ۶ماه ان. هم شیر خودشو میده هم شیرخشک.اول شیرخودشو میده اگه سیر نشدن،شیرخشک ...

اگه رابطه ت باهاش خوبه میشه ازش بپرسی چجوری میده که هردوشو میخوره؟

من شنیدم میگن اگ شیر خشک بدی بچه سینه رو ول میکنه.

منم نمیخام هر روز بدم . میخام یاد بگیره بخوره که هروقت رقتم جایی بتونم بذارمش پیش کسی

بستگی به بچت داره

من پسر اولم شیر خشک نخورد هرکار کردم

پسر دومم هردو رو خورد ، خودم از شش ماهگی دیگ از شیر خودم‌گرفتم

یسریام تا شیر خشک بدی سینه رو‌نمیگیرن دیگ

مامان دوتا گل پسر

اگه رابطه ت باهاش خوبه میشه ازش بپرسی چجوری میده که هردوشو میخوره؟من شنیدم میگن اگ شیر خشک بدی بچه س ...

باشه الان پیام میدم بهش میپرسم

جواب داد بهت میگم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ولی عزیزم چرا اصن بهش فکر میکنی ک نوزادتو بذاری پیش کسی حتی گاهی هیچوقت از خودت جداش نکن

اخه یه دختر دوساله داره و این بچمم یک ماهشه.

واقعا گاهی نیاز دارم برم بیرون نمیتونم ببرمشون خیلی اذیت میکنن .

میخام کاری داشتم حداقل بتوتم بذارم پیش مامانم

اخه یه دختر دوساله داره و این بچمم یک ماهشه.واقعا گاهی نیاز دارم برم بیرون نمیتونم ببرمشون خیلی اذیت ...

شیرخشک بدی از ۱۰۰تا نوزاد فقط دوتاش سینه مادرو ول نمیکنه

پس شیرخودتو بدوش بده بدن به بچت