2777
2789
عنوان

سیر ترشی خیلی خوشمزه

96 بازدید | 9 پست

سلام کدبانوها اگه تاپیک منو میبینید لطفا بهم طرزتهیه یه سیر ترشی بگید تاحالا نه درست کردن نه دیدم کسی درست کنه ممنون میشم با ریزترین جزئیات توضیح بدید که خراب نشه🙏

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

سیر رو با سرمه ی حوش میس میذاری خوب سرد بشه تو شیشه  میریزی با نمک ب اندازه.نمک و نمیدونم چقدر باشه بعد جای تاریک میذاری یک هفته ایی اماده اس

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترشب سیر هفت ساله درست کردم اینجوری که 

سیر رو شستن گذاشتم حسابی خشک شدن پوست های اضافی رو کندم تا حایی که تونستم فقط یه لایه پوست ردی حبه ها موند

تو شیشه نمک و شکر ریختم سیر و سرکه هم ریختم درشو بستم

البته تو ظرف نباید خیلی پر کنی سرکه بایذ بیشتر بریزی چون سیرها سرکه رو جذب میکنن سرکه کم میشه درشو محکم بستم و گذاشتم تو زیرزمین و فراموششون کردم تا هفت سال بعد 

توی این ساعت دستور سیر ترشی؟😂خواهر یکم زود اقدام کردی برای این سوال الان اکثرا خوابن حوالی ظهر بیا ...

خخخخ خب شما که بیداری بگو🤣من فقط شبا وقت دارم برم توگوشی

من ترشب سیر هفت ساله درست کردم اینجوری که سیر رو شستن گذاشتم حسابی خشک شدن پوست های اضافی رو کندم تا ...

رب انار نمیخواد؟ پس چجوری رنگشت سیاه بشه و له بشه یعنی مثل اونایی ک شمال میفروشن میشه؟

اگه هفت ساله باشه خودش سیاه و نرم میشهمن هیچ وقت رب انار نزدم ولی بعد 5 سال سیاه شده و

آها مرسی عزیزم از توضیحاتت