2777
2789

باید بگم من از وفتی عروس اینا شدم که ۱۶ سالم بود.الان ۲۵ سالمه.مادرشوهرم همیشه بهم حس ناکافی یودن میداد.من قدم بلنده و هر موقع میخواست از قد یلند کسی بگه میگفت نردبون یا زرافه.چشمام درشته و میگفت چشم وزغی.پهلو از بچگی دارم و هرررر چقدر رژیم و‌رزش کردم نرفت.جلو شوهرم همش میگفت حرکت مسگری بزن پهلوت آب شه.یا میگفت زن باید ظریف و کمر باریک باشه.

سینه هام صافه و جلو شوهرم داشت به خواهرش یعنی خاله همسرم یه فیلمی نشون میداد از یه خانومی که سینه های درشت داشت و جلو همسرم گفت این زنه حق تورو خورده ها تو سینه...خلاصه منظورم اینکه اینقدر مادرشوهرم جلو همسرم از چشم انداخت منو که منم پر شدم از عقده.وهنوزم اذیتاش ادامه داره و شدم یه روانی واقعی تو این سن کم.خدا خودش جوابشو بده.

سر همین چیزا من حساس شدم.

الانم دوساله زایمان کردم و پهلوم دوبرابر شده ولی سینه هام صافه صافه حتی نتونستم بچمو شبر بدم.

و خب این چیزا اینقدر حساسم کرده و دسن خودم نیست خیلی دلم میشکنه زنایی ک میگن وا چقدر غیر منطفی یا حساسی.

تاپیک قبلیمو بخونید

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

غیر منطفی و حساس نیستی همه خانمها به این جور موضوعها حساسن طبعا ناراحت میشن و احساس خیلی بدیه که مرد این جور فیلم و عکسها رو ببینه چون بیشتر تبدیل به عادت میشه حتا اگر احساس انچنانی توش نباشه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مادر شوهرت باید سینه ها و پهلو تورو ببینه🫤

بیا .اینم حرف زدنه این تو این بل بشو 

اخه مگه لخت شده 

از رو لباس معلومه دیگه 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

کاری ب رفتار زشت مادرشوهرت ندارم 

ولی راجب زندگی زناشوییت اشتباه رفتار کردی .

پس نیاز جن سی خودت چی میشه؟ پس احساس و عاطفه بین شما چی میشه 

بهرحال رابطه داشتن ارتباطو قویتر میکنه کلا اساس رابطست 

و اینو بدون ک نود درصد  مردا میبینن  .اصلا فیلم هم نبینه اینستا پره 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

مادرشوهرتم جوابشو بده حالا مستقیم نشد با خنده و شوخی هرجور شده وقتی شوهرت نیس

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من شوهرم همش تعریف میکنه . مادرشوهرمم همینطور ولی بعضی وقتا حسادت میکنه بیشعور ی گوهایی میخوره که من قشنگ جواب میدمممم ‌ . چرا جوابشو نمیدی ؟؟؟ اون مگه عن خوره!!؟؟؟؟ اشتباه میکنی خودتو از رابطه محروم کنی . حقته . من حتی تو رابطه ارص نشم به شوهرم میگم و خدایش همسرم خیلی باشعورع خیلی واسه رابطه وقت میزاره تا بهم خوش بگذره ازش ممنونم واقعا

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧