2777
2789

خواهش میکنم برای کسی که کنکورشو خراب کرده فاز نصیحت برندارید، واقعا میگم حتی برام مهم نیست یارو کیه، اگه فکر کنه میتونه نصیحتم کنه رو مخ ترین ادم دنیاست برام، با کسی که کنکورشو خراب کرده اصلا حرف نزنید اقا، کارش نداشته باشید، خودم کم استرس و حال بد دارم هر کیم از راه میرسه میگه اینکارو بکن اینکارو نکن، بسه دیگه بابا اه، یارو ده سال یبار زنگ نمیزنه احوال بپرسه تا فهمیده من کنکور دادم زنگ زده مامانم گوشیو بده دخترت ببینم کنکور چیکار کرده، نمیدونم چی بگم واقعا! 

😂 ای من که اصلا جواب کسیو نمی دم

اونموقع هم گفتن رفتی کنکور بدی درس میخونی من گفتم نه کی؟ 

خلاصه پیچوندم کسی ازم سوال نکنه

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 ای من که اصلا جواب کسیو نمی دماونموقع هم گفتن رفتی کنکور بدی درس میخونی من گفتم نه کی؟ خلاصه پیچو ...

برای من پرروان، هرچقدر میپیچونم اینا باز هی میپرسن

برای من پرروان، هرچقدر میپیچونم اینا باز هی میپرسن

یک بار بگی به شما چه ربطی داره دیگه نمی پرسن نارحت میشنا ولی خب دیگه 

من یادم تا نتایج اومد دختر دختر عموی بابام یا حتی خیلی خیلی دور تر که تاحالا ندیدم نمیشناسم اوووه انقدر زنگ میزدنننن با اینکه اوکی بودم ولی خیلی ناراحت میشدم 

آدمی که شعور و شخصیت داشته باش سرش تو زندگی خودش باش نمیپرس

یاد بگیریم: به من چه..بتوچه..

ولی من چند روز پیش تاپیک چندتا دیدم براشون تاپیک زدم دلی گفتم فقط غصه نخورن همین اگه هرکی خواست بخونه.

خدا پشت و پناه همگی.

💚یا الله💚
من یادم تا نتایج اومد دختر دختر عموی بابام یا حتی خیلی خیلی دور تر که تاحالا ندیدم نمیشناسم اوووه ان ...

من با دختر دایم خیلی صمیمی ام بپرسم زشته؟ 

خیلی درمورد درس و کنکور حرف میزنیم همیشه 

من یادم تا نتایج اومد دختر دختر عموی بابام یا حتی خیلی خیلی دور تر که تاحالا ندیدم نمیشناسم اوووه ان ...

وای چقدر زیاد

خداروشکر روابط اصلا صفر برا من یک نفرم ازم سوال نکرد تا الان😁  البته خیلی ناراحتم و گریه کردم نمی دونم باید چیکار کنم

دیگه نمی خوام پشت باشم یا اگرم باشم فرهنگیان بدم

من با دختر دایم خیلی صمیمی ام بپرسم زشته؟ خیلی درمورد درس و کنکور حرف میزنیم همیشه

حتی اگر هم خواهرت کنکور داشته نپرس

هیچی نگو نپرس تا خودش بگه ممکن هرچیو یه طور دیگه برداشت کن و واقعا فقط به خودش و آینده اش و کمی خانواده اش مربوط

💚یا الله💚