2777
2789
عنوان

بازم دعوامون شدددددددددددد

219 بازدید | 8 پست

بابام شب ها میره باشگاه دیر میاد خونه 

امشب اومد خونه به من سلام نداد 

مامانم باهاش دعوا کرد گفت این بچه نیست که ، دختر بزرگه نباید بی احترامی کنی جواب سلام چرا نمیدی !  و نیم ساعت اونجا دعوا کردن 

بعد مامانم اومدم با من دعوا کرد که تو مگه غرور نداری ؟ چرا فلان روز به عمه هات فلان چیزو گفتی چرا فلان کار رو کردی که بابات بهت سلام نمیده و  ... 

الانم بابام صداشو بلند کرد دوباره با من دعوا کرد گفت چرا یه بار گفتم پتو بنداز روم ننداختی ؟! 

خلاصه الان همه با هم قهریم و من خوابم نمیبره 

شما هم تو خونتون دعوا دارید ؟ 

تو خونه همه دعوا هست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا😂

فقط حس مادرتو درک می کنم از سر دلسوزی و برای حفظ خانواده با همه دعوا کرد و شدیدا هم عاشقتونه 

اینا رو فقط ی مادر میتونه درک کنه😂

صبح وقت صبونه هیچ کسی نباید ب روی خودش بیاره ک چی شده کلا نذارید قهر طولانی بشه