2777
2789
عنوان

بیاین

88 بازدید | 11 پست

بگین چند تا کاربری دارین؟

فقط راستشو بگید😂

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

۳ تا

با هر سه تا هم فعالی؟😂😂

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط وقتایی ک تعلیق میشمهمه هم میدونن منماین دوتاس @volant‍ و @_chihiro_‍

آهان

درود

باز تو😭😭😭

درود

تووو چتههه😐چرا دست از سر دوستم برنمیداریییی،؟هااااا فقط جواب منو بده ببین اعصابم خورده دیشبم حالم خوب نبود نذار پارت کنمم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

دیشب اصلا من نبودم 🥱

تو انگار کلااا مریضییی😐یه تیمارستانمون نشههه آیااا؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یدونه دارم سعی میکنم تعلیق نشم دست به دامنه خط رفیقام نشم

آفرین🤣