2777
2789
عنوان

به بچم بازور حین گریه دارو دادم

130 بازدید | 16 پست

الهی بمیرم پرید تو گلوش خیلی سرفه کرد الان یکم بهتره ولی انگار گلوش اذیته 

ممکنه تو ریه رفته باشه من خیلی میترسم همش فوبیای اینو دارم چیزی بره تو ریه عفونت کنه 

الان تقریبا ارومه داره نفس می‌کشه ولی انگار آنقدر سرفه کرده گلوش اذیته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مونده بود تو مجرا تنفسیش نمیتونست درست نفس بکشه اون سوزش گلو هم بخاطر سرفه زیاد و پشت سرهمه 

اینم شد تجربه که این موقع ها چیزی بهش ندی 

خدا حفظش کنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
الهی بمیرم خیلی اعصابم خورده خیلی خسته م تا دوازده شب کار کردم بعدم دستشویی کرد زمین خیلی اذیت شدم ا ...

چندسالشه

منم خیلی از بچه داری خستم و کلن دیگه از خستگی مادر لطیفی نیستم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

الان کلا خس خسش هم خوب شد یعنی دیگه مشکلی نیست ؟

من فقط اینو میدونم چیزی تو نای گیر کرده باشه آدم اذیت میشه موقع تنفس ولی شما که اینقدر استرس داری بابتش میتونی ببریش دکتر

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)