2777
2789

هميشه خدا يا كابوس ميبينم يا خواباى وحشتناكى مثل اينكه توسط اكسم بهم داره تجاوز ميشه و همش تو خواب گريه ميكنم و از شدت غم نفسم ميگيره تو خواب

حتى ديشب تو خواب حس ميكردم داداشمم داشته بهم تجاوز ميكرده بعد فهميدنش تا صب تو خواب تنگى نفس داشتم نميدونم چيكار كنم كه ديگه اين خواباى بدو نبينم

كابوسامم همشون مرگ عزيزامن به بدترين نحو

مثلا پريشب ديدم بابام تو خون خودش غرق شده و صورتش پره زخمه

يا يبار ديدم دارم مامانمو با چاقو ميزنم انگار نميفهميدم دارم چيكار ميكنم حس خفگى داشتم تو خواب 

خيلى وقتا جورى كابوسام بد ميشه كه تو خواب جيغ و داد ميكنم مامانم مياد بيدارم ميكنه و بعدش كلى گريه ميكنم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز میخونی؟فبل خواب ایت الکرسی بخون چهار قل و ی حمد بخودن ب چهار طرف جات فوت کن خواهر من هر وقت نما ...

نه

ميخونم حتما💖

خواب ها از حالات روحی افراد تو طول روز نشات میگیرن عزیزم .احتمالا استرس و اضطراب زیادی داری و این تنگی نفس تو خواب یه حور پنیک تو خواب هم هست .فکر کنم یه دکتر بری خیلی خیلی راحت تر بتونی بخوابی 

عزیزم اگه میتونی حتما برو پیش روانشناس تو بیداری سده چیزی ببینی مثلا سایه ای آدمی چیزی یا صداهایی و ...

تراپى كه ميرم ذهنم درگيره يكم بخاطر اينده

نه اگه اينجور بود كه سكته رو ميزدم

من همیشه کابوس میبینم تقریبا هرشب ی مدت گوشیم تعمیر بود اون چندشبی ک گوشی نداشتم هیچ خواب بدی ندیدم، ...

ينى بخاطر شب بيداريه؟

تراپى كه ميرم ذهنم درگيره يكم بخاطر ايندهنه اگه اينجور بود كه سكته رو ميزدم

گفتم شاید مشکوک به اسکیزوفرنی باشی حتما تراپی و برو تا حالت خوب بشه امیدوارم بهتر بشی

عزتی که در هیچ است در کم نیست

خواب ها از حالات روحی افراد تو طول روز نشات میگیرن عزیزم .احتمالا استرس و اضطراب زیادی داری و این تن ...

رفتم دكتر قرص منيزيم گف بخور شبا

بله دقيقا ولى اخه چرا بايد همش يا من خونوادمو اذيت كنم يا اونا منو؟

گفتم شاید مشکوک به اسکیزوفرنی باشی حتما تراپی و برو تا حالت خوب بشه امیدوارم بهتر بشی

ممنون عزيزم💖