یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدابیامرزه عزیزم😔خیلی سخته منم دلتنگ مامانمم با اینکه بابام هست ولی یه جورایی دیگه هردو رو از دست د ...
مادر که داغونت میکنه من باهاش خیلی راحتم
ولی پدرم سخت گیر بود بهم ولی خب یاد خاطرات یاد تلاش هایی که واسه پیشرفت من میکرد همش پیگیر بود کلاس ثیت نام کنه مارو همش پول جمع میکرد برای اینده ما واقعا هم چیزی کم نذاشت برامون
امسال کنکور دادی چیکار کردی؟میری دانشگاه؟راستش منم سال کنکور پدرم مریض شد خیلی درگیر بودیم همش نا ام ...
یه بار کنکور دادم انتخاب رشته نکردم و خوب نشد رتبه م وقتی داشتم برای کنکور میخوندم مامانم خیلی یهویی از پیشم رفت دیگه ادامه ندادم هر چقدر خواستم دوباره بخونم نشد
خب اون موقع انتخاب رشته نکردم دیگه نشد واسه کنکور امسالم که نخوندم کامل ناامید شدمیه مدت خواستم دوبا ...
دوست داشتم بهت کمکی کرده باشم میگم اصلا نیاز نیست کنکور بدی رشته های برا اساس سوابق دولتی و ازاد ثبت نام کن ... اگ خواستی تو انتخاب رشته میتونم کمکت کنم