2777
2789
سلام عزیزم طرفدار بازیگرشی؟؟

ن بابااااا🤣🤣🤣 منظورم اینه اولین نفر من دست بلند میکردم انقد ک ازین سریال بدم میاد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل توجهت که زن داره با سه تا بچه و تقریبا داره کور میشه به خاطر یه بیماری :) حالا دوباره اگه میخوا ...

سلام عزیزم اینو میدونم ولی در مورد حرف اخرت بگم درسته مریضیش درمانن قطعی نداره ولی دو بار عمل شده و خودشم مواظبه 

بازیگرای کره ای حتی سنشونم بالا میره باز مشخص نیست که سن دارن یا پیرن ولی جومونگ خیلی شکسته شده اصلا ...

سلام عزیزم خوب شاید بیشتر به خاطر بزرگ کردن بچه هاش باشه خیلیا دوست دارن بازم فیلم بازی کنه خودشم گفته کسی پیشننهاد بازی بهش نمیده ولی طفلی سختشه بازی کنه و کسی نباید توقع فیلم داشته باشه 

الان که میبینم عاشق یونگ پو میشم اون موقع ها بدم نیومد ازش یه جور باحالی خنگ و دست و پا چلفتی هست

سلام عزیزم نمیدونم جومونگ دو رو دیدی یا نه اونجا مشخص شد تسو یونگ پو رو به خاطر همین دردسرهاش مجبور شده بکشه 

یادم نمیاد

سلام عزیزم اون کاربر راست میگه تسو و یونگ پو با حمله به خونه ی مخفی هه موسو باعث مرگش شدن جومونگ شاهد همه چی بود خواست نجاتش بده سه تا برادرهای وفادارش نذاشتن یکی شون با چوب زد تا نره جلو جومونگ اون موقع هه موسو رو فقط به چشم‌استاد میدید بعد یو می یول همه چی رو بهش گفت