2777
2789
عنوان

یکسال و چند ماه میگذره هنوز به بچه دوم فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم پنج ساله و نیمه خیلی وقته اوکی شدم هم جسمی هم روحی و همه شرایطو سنجیده بودیم یهو زد زیرش

من تو این سن بچم خیلی دوست داشتم یدونه بیارن همسرم مثل همسر شما مخالفت میکرد

الان که دخترم ۸ سالش شده هی میگه من داداش میخوام من ابجی میخوام همسرم سرش به سنگ خوراه گفته کاش ۳ سال پیش میاوردیم

میدونی الان من یه جوری شدم زیر بار بچه ی دوم نمیتونم برم

خدایا شکرت

آدم با شوهرش تصمیم میگیره برا بچه نه با بچه اش

آخه شوهری که میگه بچه دار بشیم واسه بار دوم و من میرم آزمایش پیش از باردازی بعد دو ماه منصرف میشه اونم بی دلیل چه تصمیمی میشه باهاش گرفت

از اون موقع همش برام خرج میکنه که حالت رشوه داره ،آخه مرد حسابی مگه من فقط از روی هوا هوس و بدون آمادگی ازت اینو خواستم گفتم خودم همه کارا رو کرده باشم کارمو ارتقا داده باشم کار اضافه ای نداشته باشم و با آرامش بهش فکر کنیم نه که تک و تنها تصمیم بگیری نمیخواد بچه بیاریم من به عنوان مادر حقی ندارم؟ با نگاه به برادرزاده هام که همشون تکن واقعا به این نتیجه رسیده بودم که بچه دو تا بهترین حالته نه تعداد زیاد نیس نه کسی قرار تنها بمونه قبل ازدواجم این حرفم بود الانم هست با خودش مطرح کردم قبل ازدواج و گفتم واسم خیلی مهمه اونم قبول کرد خب شما بگو من چه کنم

خواهش میکنم بیار 

اشتباه منو نکن

من ۲۶ سالم بود دخترم دنیا اومد

دوس داشتم پشت سرش یکی دیگه بیارم ولی کرونا شد ترسیدم بعدشم هی تنبلی کردم تا ۳۲سالم شد دخترم ۶ ساله بود حامله شدم ولی تو پنج ماهگی سقط کردم چون مشکل جدی داشت

بعد اون داغون شدم از نظر جسمی و روحی روانی

الانم ۳۴ سالمه دخترم ۸سالشه

همش گریه میکنه من چرا خواهر برادر ندارم تنهام توروخدا بچه بیار

دلم براش کبابه ولی من واقعا نمیتونم (کمردرد و گردن درد دارم)

شوهرمم عاشق بچه هست

پشیمونم کاش همون سه چهارسالگیش که سنم کم بود توان داشتم میاوردم ولی حیف که زمان برنمیگرده به عقب

ینی چشماش چه رنگی بود💔
نذر کن از امامرضا بخواه به دلش بنداره

نذر کردم و از خدا خواستم ناخواسته بشه بارداریم اما بعدش پشیمون شدم خدا قهرش بگیره گفتم خدا به دلش بندازه که حداقل راضی باشه تو این شرایطم نمیخوام گولش بزنم

میل شدید ب تنهایی. بی حوصلگی ب تمام کارها. من حتی برای مسواک زدنم دیگه حوصله ندارم. کاهش خواب. پر ا ...

همه علائمتون مثل منه باورم نمیشه کسی مثل من وجود داشته باشه 🥲

انقد خسته م دلم میخواد حالم خوب شه 😔به خاطر این وسواس لعنتی نابود شدم و نتونستم بچه دیگه ای بیارم

عزیزم چله زیارت عاشورا بردار جواب گرفتی بیا بگو البته اگه اعتقا داری

تا حالا چله برنداشتم و بلد نیستم چه جوریه چله یعنی چهل روز زیارت عاشورا بخونم؟

معمولا نماز جعفر طیار میخونم واسه هرخواسته ام ،میگن واسه ازدواجه اما من واسه هر چیزی میخونم اعتقاد دارم 

بله دیسک کمر

نمیدونم چی بگم والا ، شرایط جسمانیت حساسه و بارداری ممکنه شرایطو بدتر کنه بعدش آدم غصه بچه ارو میخوره بیشتر داغون میشه منم پسرم تا یه بچه کوچولو میبینه همش نگاهش میکنه میخنده میاد به من میگه مامان نگاه کن نی نی رو منم نی نی میخوام 

باورت میشه قلبم تیر میکشه و یه حس بد به همسرم حس میکنم و خسته شدم برای هر خواسته ام زور بزنم 

تو زندگیم واسه بدست آوردن هر چیزی خیلی شختی کشیدم نافمو با تلاش بریدن یادم نمیاد چیزیو آسون به دست آورده باشم

ممنون از توصیه ات اما به من بود خیلی وقت پیش اقدام میکردم اما قسمت نمیشه انگار به خدا سپردم چی بگم