2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین من گفت کارما پس میدی و جواب دل شکستما ببینیبا کسی ازدواج کردم که فهمیدم اصلا دوستم نداره 💔

منم با کسی رفتم تو رابطه که اولویت‌ش نبودم یعنی زود کارما پس میدم زود طرف حتی بختمم بست

میگم حالا چرا برا بعضیا نمیگیره مثلاً همین مسیولین که انقد دارن ظلم میکنن به ملت و چرا چیزیشون نمیشه ...

بعضی هاشون شد

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

دیدم .یه بنده خدایی بهترین شوهر رو داشت .خیلی از دخترای فامیل و هم کلاسی های دانشگاه دوست داشتن با شوهر این خانم ازدواج کنن  اما این آقا تصمیم گرفت با دختر عمش که همین خانم ازدواج کنه با اینکه پدر داماد به شدت مخالف بود اینا باهم ازدواج کردند طی هجده سال این زن به شوهرش خیانت میکرد با افراد مختلف.وای که چه زندگیهایی که خراب نکرد.آخرش تو سی و پنج سالگی مواد زیادی کشیده بود از راه پله افتاد پایین رفت کما بعدش آمبولی کرد فوت شد.دختراش اصلا گریه نمی‌کردن.میگفتن بابامون راحت شد  بعد هجده سال زندگی نکبت بار  با مادرمون.. بلافاصله بعد چهلم رفتن خواستگاری واسه باباشون