2777
2789

بچه ها من ذاتا آدم ارومی هستم و با پسرای فامیل زیاد خو نمیگیرم کلا کم حرفم 

🥲احتمالا ک ن صدرصد نچسبم آدم باحالی نیستم کلا

ی پسر عمو دارم با همه اوکیه حرف میزنه شوخی میکنه 

به من ک میرسه اصن جواب سلامم نمیده نه نگام میکنه ن هیچی اینا به کنار یه چند بار پیش اومده یکی دو کلمه حرف زدم اونو خطاب قرار دادم اصن ن نگام کرده ن جوابمو داده 

بچه ها اینم بگم قبلا ی مدت باهام حرف زد تو گوشی همینطوری عادی مثل اینکه مثلا میخواست امتحانم کنه و اینا 

نمیدونم به خاطر اینه ازم بدش میاد یا کلا خوشش نمیاد ازم 

شایدم قبلا با یکی بودم فهمیده ازم بدش اومده 

اصن جواب پیدا نمیکنم بخدا

من واقعا عاشقشم نیستم ک اینطوری بکنه اونم مثل خیلیای دیگه ولی واقعا حس بدی میده بهم برمیخوره ک آدمم حسابم نمیکنه اخه بدی هم نکردم بهش ک انقد ازم متنفره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه منی

آخه هرکی یه خلق و خویی داره باور کن من خودم میدونم ن قشنگم ن خوش رفتار ک ازم خوششون بیاد ولی بخدا ادا هم در نمیارم ک ازم متنفر باشن 

چرا اینطورین اخه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

با من پسرای فامیل خوب بودن

چون خودم یه پا پسر بودم نیم مترم زبون داشتم یهو یه کلفتی بارشون میکردم

یا کلا باهاشون کل کل و شوخی میکردم

هم از بابام و داداشم میترسیدن 

منم بچه بابا

توام آدم حسابش نکن تا فکر نکنه خبریه

ااصن باهاش حرف نمیزنم کلا هیچ حرفی بینمون پیش نمیاد 

ولی مثلا میبینی خانواده ها ی بحثی میکنن یکی دوبار پیش اومده جواب دادم ولی هیچ ن نگاه میکنه ن واکنش ن هیچی

من کلا با دختر های مجرد که هم سن سالم هستند توی فامیل سنگین رفتار میکنم. بعضی وقت ها سلام هم نمی‌کنم. تصور میکنم وجود ندارن. مثلا وقتی صحبت میکنند به گوشی نگاه میکنم. میگم برداشت بد نشه، شر میشه.

آخه هرکی یه خلق و خویی داره باور کن من خودم میدونم ن قشنگم ن خوش رفتار ک ازم خوششون بیاد ولی بخدا اد ...

منم همینجوریم

بهم سلام نمیدن

من آدم حساب نمیکنم دیگه 

از وقتی آدم حساب نکردم یکم باهام خوب شدن

با دختر دیگه ای خوب نیست تو فامیل؟شاید اون گفته نباید تو رو تحویل بگیره

ن تو طرفای خودمون دختر نیست 

اخه من بدی به کسی نمیکنم بخدا ک کسی بخواد باهام دشمن شه

به جهنم ولش کن بابا از این آدما تا میتونی فاصله بگیر

من همینطوریم اعتماد به نفس ندارم یعنی حس میکنم بی ارزش ترین ادم رو زمینم اینطوری میکنه ۱۰۰۰ برابر بدتر میشم 🤦🏻‍♀️