2777
2789
عنوان

خانم های باحجاب بیایین

140 بازدید | 14 پست

میخوام پوششم کامل باشه یعنی باحجاب شم نه چادری اما عبا و ازاینایی ک اصلا موهاشون دیده نیست 

از کجا شروع کنم

مامانم میگه بهت نمیاد 

البته من خودم حجابم پوشیده است لباس هام بلند و گله گشادن موهامم خیلی بیرون نیست اما بازم 

ازکجا باید شروع کنم و حرف اطرافیانم چی

اول دو سه تا عبای ساده و شیک بخر اگر میخوای حجابش کامل باشه مشکی بهتره

بعد روسری های ست باهاش رو بخر

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو فروشگاه عباهای مختلف یا پیرهن های مختلف رو امتحان کن 

اونی که بهت میاد رو بخر 

رنگ مشکی معمولا با هر روسری سن میشه 

برای روسری و شال هم میتونه مدل پوشیده ببندی با گیره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

حرف اطرافیان چه معنی داره وقتی ادم تصمیم گرفته باشه طبق نظر خدا زندگی کنه.

پوشش الان شما هر چی هست به کم بیشتر و دقیق ترش کن . 

اگر ریشه موهات بیرونه و یا پشت مو از شال میزاری بیرون ،نزار و دقت کن کل موهات تو بمونن.

گیره حجاب و تلق روسری و اینا بگیر.

اگر قد بلندی عبا تنت قشنگ میشه . 

اگر قدت بلند نیست مانتو بلند تا زانو بگیر 

غلظت ارایشت را کم کن .

سعی کن جلب توجه برای نامحرم کمتر داشته باشی .بعضیا با وجود حجاب خیلی جلب توجه میکنند،که گناهه.

برو فروشگاه عباهای مختلف یا پیرهن های مختلف رو امتحان کن اونی که بهت میاد رو بخر رنگ مشکی معمولا با ...

مامانم میگه عبا خوبه بپوشی اما موهات کاملا میپوشونی بد میشی بد ک یعنی قبول نداره ها ن اینک بهم نیاد

اول دو سه تا عبای ساده و شیک بخر اگر میخوای حجابش کامل باشه مشکی بهترهبعد روسری های ست باهاش رو بخر

چندتا سفارش دادم از اینستا عبا مشکی با روسری های خوشگل

و گیره روسری

حرف اطرافیان چه معنی داره وقتی ادم تصمیم گرفته باشه طبق نظر خدا زندگی کنه.پوشش الان شما هر چی هست به ...

بله دقیقا نظر خودمم همینه 

تصمیم گرفتم حجابمو رعایت کنم و به مرور این تغییر یهویی نمیخوام جلب توجه کنه و همه بگن ک چیشد و فلان

راستش از وقتی از اربعین برگشتم یه حس دیگ ای دارم دوس دارم حجابم کامل باشه

نمیدونم نظر خیلی هارم پرسیدم گفتن روسریمو میدم جلو خیلی بهم نمیاد...من استثنام فک کنم😄

هرچی ک خیره عزیزم

اما تو انتخاب پوشش و لبایت ک میتونی دقت کنی چون دوس داری باحجاب شی