2777
2789
عنوان

ترفند های خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 30 پست

من خودم لباسایی که شاید 10 سال شده خریدم رو دارم و نو موندن حتی مهمونی میپوشم.کار خاصی هم نمیکنم فقط تو مهمونی یا جایی که مسرم استفاده میکنم رسیدم خونه بلافاصله عوضشون میکنم و سرجاشون میزارم و موقعی که تنمه مراقبم که جایی نخوره 

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
ایشون میخواد استفاده کنه و نو باشه خب مشخص لباس کنار باشه سالم میمونه دیگه😂😂😂

هر روز ک استفاده نمیکنه ی کیف و کفش و در کل کیف و کفش نباید خالی باشه چ شما یه هفته استفاده نکنی چ یک ماه چ یک سال

مانتو و شلوارم هر خانم دست کم چندتاا داره کاور بزنن هرکدوم و ک خواستن استفاده کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز ک استفاده نمیکنه ی کیف و کفش و در کل کیف و کفش نباید خالی باشه چ شما یه هفته استفاده نکنی چ ی ...

اخه  اینجوری ک شما گفتی کاور کشی کنی باید سالی ی بار رفت سراغش🙄

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
لباسای دیگه چی؟ مانتو شلوار

اونارم همینطور،چون لباسشویی به لباس ضربه میزنه،احتمالا لباسهای مهمونیشونو با مایع مخصوص و دست میشورن،وحتما بعد از اتو کشی آویز میکنن .در ضمن اگه خودشونم تمیز باشن لباسهاشون بوی عرق نمیگیره و زیاد نیاز به شستن نداره که خراب شه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

این به خود آدم ربط داره، منم همیشه لباسام انگار نو هستن

پالتو دارم مال هشت سال پیش، هرسال هم میپوشم هنوزم انگار تازه خریدمش، خواهرشوهرم میگه دیگه این پالتو رو بده من چقد تو میخوای بپوشیش😂

من لباسای حساسم رو با دست و شامپو میشورم خیلی آروم، و با دقت پهنشون میکنم،

همه رو هم تا میکنم، مانتوهام هم آویز میکنم.

ولی برعکس خواهرم تندی لباساش خراب میشن، اصلا مراقبت نمیکنه، هی شلواراش پارن درصورتی که من اصلا لباسام پاره نمیشن.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
با چی میشوری؟ مایع لباسشویی پودر شامپو؟

تو ماشین که با پودر

ولی من بیشتر اوقات لباسایی که حساسم روشون با دست میشورم.با شامپو.البته به خود ادمم مونده من کلن از همون بچگی هیچ وقت لباس و کفش پاره نکردم 

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
تو ماشین که با پودر ولی من بیشتر اوقات لباسایی که حساسم روشون با دست میشورم.با شامپو.البته به خود ا ...

چه خوب منم پاره نمیکنم از قیافه میوفتن حالا متوجه شدم شاید عیب از ماشین لباسشوییه

ببخشید با مایع لباسشویی میشورین؟ چه مارکی؟

من لباسارو تفکیک میکنم

لباسای حساسم رو با دست و شامپو میشورم،

لباسای مشکی رو با مشکین تاژ،

لباسای سفید و رنگی رو با تاید.

پیرهن های یقه دار رو برا اینکه یقه شون خراب نشه با دست میشورم.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...