2777
2789
عنوان

دوستان چطور بازیگر بشم

65 بازدید | 10 پست

سلام من یه جوان ایرانی هستم از بچگی عاشق بازیگری بودم تا الان که ۱۹ سالمه شدم از بس که بیکارم می خواهم کارت معافیت بیاد برم صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران درخواست بازیگری بدم ولی مطمئنم قبول نمیکنن چون بیشتر بازیگرا فک و فامیل شون هستن تایید میکنن مگه میشه یه بچه دهاتی بدبخت بیارن تو صدا و سیما همش پارتی بازی قصدم بی احترامی نیست من کی باشم بی احترامی کنم میگم چرا بعضی از جوانان هم سن سال من از بچگی عاشق بازیگری بودن بدون دردسر تایید نمیکنن دوست داشتم برم تو تلویزیون کل ملت منو ببین از بچگی تا الان که آرزومه بنظرتون برم تایید میکنن تست بدم

بهتره با کلاس بازیگری شروع کنید.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

بنظرم کلا قیدشو بزن چون بفکر دیده شدن هستی فقط نه بازیگری

ولی اگر واقعا دوست داری باید بری کلاس بازیگری اول آموزش ببینی بچه جان!!!این چه فکریه که برم صدا و سیما درخواست بازیگری بدم لطفا دیگه هیچ جا نگو تا مسخره نکنن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جایی ثبت نام کنم؟

شهری یا روستا؟کدوم شهر

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
باید جایی ثبت نام کنم؟

توی شهری که هستید؛تحقیق کنید کلاس بازیگری پیش یه استاد خوب ثبت نام کنید؛باید تکنیک ها رو یاد بگیرید،آماده بشید از لحاظ بدنی.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

گاهی برای تست وشروع بازیگری تودیوار آگهی میزارن که بعدافراد وانتخاب کنن

بروکلاس تتاتریابازیگری مرکز استانته

اگه تهرانی که بازیگران کلاس آموزشی میزارن،پیداکن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بنظرم کلا قیدشو بزن چون بفکر دیده شدن هستی فقط نه بازیگریولی اگر واقعا دوست داری باید بری کلاس بازیگ ...

خوب خواهرم چیکار کنم معلومه که بفکر دیده شدن هستم هر ماه روزی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میل میاد تو جیبم مگه بده آرزو ما جوان های ایرانیه از بدبختی در بیارییم ولی بازم چشم

خوب خواهرم چیکار کنم معلومه که بفکر دیده شدن هستم هر ماه روزی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میل میاد تو جیبم مگه بده آر ...

انقدر پولداری بیا تهران برو کلاسهای بازیگری افراد معروف تا به پروژه ها معرفی بشی

هیچ ربطی به صدا وسیما نداره برادر من 

روستا ولی شهر نزدیکه با ماشین خودم می رسونم

پس برو شهر اول اداره ارشاد رو پیدا کن بگو میخوام برم کلاس بازیگری اونا خودشون راهنماییت میکنن پسرم