2777
2789

میخوام هرشب موقع خواب راجب رفتاری که تو طول روز داشتم باهاشون فکر کنم و اگه بتونم تاپیک بزنم تا یادم بمونه

من به خودم قول دادم صبور شم ، آروم شم، حرفای منفی نزنم

امروز تمام تلاشمو کردم تا پسرم از گوشی استفاده نکنه( دلیل ۹۸درصد گرفتاری هام)..

سعی کردم شده حتی تایم کوتاه بین کارهام باهاشون بازی کنم

خدایا کمکم کن هرروز بتونم بهتراز روز قبل مادری کنم ازت خواهش میکنم🙏🙏🙏

اصلا دلم نمی خواد یه مادر عصبی باشم 😥

خدایا به بچه هام آرامش بده🙏

آمین🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز با اینکه باید میبردمش تهران دکتر کلی سعی کردم خوشبگذره بهش

سخته مادری کردن خیلی سخته

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه هات چن ساله هستن؟منم هر شب با خودم کلنجار میرم دیگ فردا بهتر میشم ....خیلی بهتر شدم ولی گاهی دیگ ...

۳سالو نیم دختر   و یه پسر ۹ساله

تازگی بخوام با پسرم وقت بزارم تا سمت گوشی نره متاسفانه دخترم‌نمیزاره مثلا گریه میکنه نباید باهاش بازی کنی خیلی شرایط سختیه اصلا بعضی وقتا حس میکنم غر نزنم صدامو بلندنکنم تخلیه نمیشم سکته میکنم  در این حد ولی به خودم قول دادم سعی میکنم رو خودم کارکنم توکل به خدا

افرین همین که شروع به تغییر کردی یعنی تو یه مامان قوی و عالی هستی . پیشنهادی که برات دارم اینه که انرژیشون رو تخلیه کنی ‌ بازیهای حرکتی براشون خوبه اگر  بله داری  این کانالو نگاه کن بازیهای خوبی داره که با وسایل ساده میتونی باهاشون بازی کنی دوتاشونو شرکت بده که بهانه نگیرن 

@baziekhoob

. بیرون بردن و فعالیت بدنی هم براشون خوبه پسرت اگر کلاس ورزشی علاقه داره براشخیلی خوبه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚