2777
2789

قبول دارید؟

من ادم زن ستیزی نیستم رفاقت اگه واقعی باشه همه چیمو میزارم ولی رفیق واقعی نیست 

بنظرم رفاقت بین پسرا با پسدا خیلی بهتر از رفاقت بین دخترا با دختراعه

نظر شما چیه

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من همه چیز اقایون بهتره

بهترین اشپزا اقایون هستن

شنیدی میگن قول مردونه؟

رفاقت مردونه

بهترینا اقایون میشن

نمیگم خانما بدن اقایون خوبن

نه ولی موفقاشون واقعاااااا موفقن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

‌پسرا بین خودشون کره خرعوضی 

ازبیرون این ممد داشمه

دخترا بین خودشون عسیسم ناناس من

ازبیرون خدا خفت کنه زهرا ب حق علی

🤣🤣🤣🤣🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بنظر من همه چیز اقایون بهترهبهترین اشپزا اقایون هستنشنیدی میگن قول مردونه؟رفاقت مردونهبهترینا اقایون ...

میدونی دخترا صمیمی ترین رفاقتم داشته باشن بازم یه رقابتی توش هست

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

خیر قبول ندارم!!! 

اینهمه پدر کشی و پسر کشی، دعواهای خیابونی پسرها سر دختر و به دنبالش اتفاقات بدتر رو چیزی نیست که من رفیق خوب معنی کنم!!!!! 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

میدونی دخترا صمیمی ترین رفاقتم داشته باشن بازم یه رقابتی توش هست

دقیقا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون