2777
2789

هی سلام میده تعریف می‌کنه تبریک عید فرستاده بود و...

پروفایلمو عوض کردم باز تعریف کرده بود ولی من درخواست پیامشو باز نکردم

چقد پیگیره بنظرتون چیکار کنم 

علاف زیادن دام پهن‌ میکنند هرکدام گرفت گرفته با یکی دوتا هم راضی نیستند

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پی وی تو نمیاد . دیدیم از این موارد زیاد . پیج مخفی بوده لو رفته یه شصت نفر پیام داده بود لابلاش وعده میکرد . دل نبند فریب نخور . مسدودش کن که پیگیر بودن هاش تو را وسوسه نکنه ،پیگیری ها بخاطر دست نیافتنی بودنته، وقتی بدستت بیاره وقتی دل ببندی دیگه این حرارت را نمی بینی ازش .‌‌‌‌‌‌ وقتی نمیشناسیش ریسک نکن . سنگ مفت است گنجشک جان دارد . یه غریبه پیام میده تو قلب واقعیتو کم کم بهش می بازی . ولش کن بذار کسی را که حداقل حداقل  جزیی روش شناخت داری را بپذیر نه اینکه معلوم نیست کیه از کجا قصدش چیه