سلام دوستان من بینی ام سالهای قبل دوبار شدید شکسته و پزشکا سالهاس دارند بهم میگن بینی ات باعث مشکلات سلامتی زیادی واست میشه حتما باید عمل کنی مثلا سینوزیت سردردهای شدید و مشکلات چشمی و... انحراف شدید دارم از داخل ینی انحراف داخلی و یسری مشکل دیگه. تا اینکه دیگه یه هفته پیش کار داد دستم و اللن دارم آنتی بیوک های خیلی قوی میخورم .دکترم گفت هرچه سریعتر باید بری عمل وگرنه مجبور به عمله چشم میشی...
خلاصه که من شهرستانم و هرکسی با دکترای شهره خودمون عمل کرده گفته اصلا انحرافش تغییری نکرده و عمله الکی کردن البته اونا مشکلشون هم مثه من حاد نبود.
اون شکستگی ها ناهنجاریهایی روی استخون بینی ام هم درست کردن منم گفتم خب منکه زیره عمل میرم یهو زیبایی هم بزنم اثرات اون شکستگی هارو درست کنم لااقل. الان سریع باید دکتر پیدا کنم. شهره خودمون که دکتراش فایده ندارن. اصفهانم خیلی گرون میگیرن تازه کاره زیبایی شون خوبم نیست و اینقد میگیرن.
خودم از لحاظ زیبایی شهرام رضایی مده نظرم بود ولی اصن معلوم نیست اون شهرام رضایی معروف کیه!! یه سری شماره فقط از اینترنت پیدا کردم هیچکدوم جواب نمیدادن تا اینکه یکی خوده دکتر جواب داد!! تا گفتم انحراف هم دارم گف نههههه پس من انحراف اینا داشته باشه عمل نمیکنم!! دکتره خوب خوش قیمت تخصص گوش و حلق و بینی که از لحاظ درمانی هم خوب باشه چون مده نظره من اول درمانه بینی امه پیشه کی برم؟ دکتر روشن خوبه کارش؟ آرش اسماعیلی میشناسید؟؟؟ چون این آرش اسماعیلی قیمتش خوب بود عکسا پیج،اشم قشنگه ولی هیچ اطلاعاتی از شماره نظام پزشکی و ایناش نیست!!! یه کم مشکوکه من شهرستانم نمیتونم بیام تهران مطب گردی. چیکار کنم؟ پیشه کی برم؟ تا چند هفته دیگه باید عمل بشم