2777
2789

سریال دارم اونم چینی و کره ای

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریال دارم اونم چینی و کره ای

معرفی کن عزیزم بی زحمت.ژانر هیجان انگیز و معمایی

موش و گل شیطان و هفت فراری و ماشه و بازی مرکب و دیدم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اولی رو دیدم برم دومی رو ببینم

چه جالب 🥲💘

قلب های ارغوانی تو گوگل سانسور شده هست از تلگرام یا سایت دیگه بدون سانسورش ببینید 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

معرفی کن عزیزم بی زحمت.ژانر هیجان انگیز و معماییموش و گل شیطان و هفت فراری و ماشه و بازی مرکب و دیدم

انتخاب با خودتون باشه عزیزان خب شروع کنیم

آقای ملکه

پلیس های تازه کار

قاضی جهنمی

ایسان

پسران فراتر از گل ها

تو زیبایی

قاضی شیطانی

عاشقان ماه

سریال چینی

عشق بین پری و شیطان

گل ممنوعه

بازی عشق در فانتزی شرقی

تا پایان ماه

رمز و راز مهتاب

هرگز تسلیم نشوید

باغ شهاب سنگ

داستان قصر کونینگ

افسانه ژنرال زن

سرنوشت و شیطان

بازگشت از لبه پرتگاه

دلتنگ اژدها

عشق کهکشانی

آن که بر جهان حکم می راند

تنها به خاطر عشق

محافظین دافنگ یا نگهبانان دافنگ 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

انتخاب با خودتون باشه عزیزان خب شروع کنیمآقای ملکهپلیس های تازه کارقاضی جهنمیایسانپسران فراتر از گل ...

ممنونم از وقتی ک گذاشتی عزیزم.آقای ملکه رو هم دیدم عزیزم از بین اینا پیشنهاد شما چیه یعنی کدوم قشنگتره؟ممنون میشم یکی دوتاشو بگی.

البته با اجازه از استارتر

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ممنونم از وقتی ک گذاشتی عزیزم.آقای ملکه رو هم دیدم عزیزم از بین اینا پیشنهاد شما چیه یعنی کدوم قشنگت ...

من عشق بین پری و شیطان رو کامل ندیدم ولی به نظرم تا الان خیلی قشنگ بوده و حتما ببین

داستان کاخ کونینگ خیلی قشنگه و البته تا قسمت ۳۰ منحرف بازی نداره اگه از منحرف بازی خوشت نمیاد

بازی عشق در فانتزی شرقی امسال مود شده و خیلی قشنگه

افسانه ژنرال زن تازه تموم شده و خیلی جالب هستش

تا پایان ماه هم عالیه

عاشقان ماه هم قشنگ بود

این ها از نظر من به خصوص اولی و البته دلتنگ اژدها و داستان کاخ کونینگ و بازی عشق در فانتزی شرقی عالین