2777
2789
عنوان

ناراحت شدم بابت این خواستگاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 63 پست
بهم زنگ میزد😭😭

زنگ میزده

فحش که نمیداده 

یکی هست احساساتی تره 

اگر نمیخوایش کات کن محترمانه دختر مردم بازیچه شما نیست

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن.🌱میشه لطفا برام یه دونه صلوات بفرستی🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقم داری تا حدودی مشکوک میزنهحالا یکم بیشتر باهاش آشنا شو اگه دیدی کیس مناسبی نیس کات کن اگرم واقعا ...

اخه طبیعیه بنظرتون دختره تو قرار دوم میگه عزیزم و اینا 

بعدش مهریه رو گفت ۱۰۰۰ تا گل رز و بقیه با خانواده

بعدشم نمیدونم واقعا.

اخه زنگ میزد بهم همش میگفت کجام و اینا

بعدشم عکسای پروفایلشو چون من گفتم خیلی ازاده و اینا حذف کرد همشووو

اخه طبیعیه بنظرتون دختره تو قرار دوم میگه عزیزم و اینا بعدش مهریه رو گفت ۱۰۰۰ تا گل رز و بقیه با خان ...

چی بگم والا. من خودم اگه پسر بودم قطعا پسندم نبود چنین شخصیتی 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

زنگ میزدهفحش که نمیداده یکی هست احساساتی تره اگر نمیخوایش کات کن محترمانه دختر مردم بازیچه شما نیست

بنده خدا بهم گفت امروز منو بدون ارایش دیدی زشت بودم؟😭😭😭😭

نظرم رو همینه ......اخه میدونی بهم زنگ میزنههیا مثلا تو پیاماش میگه عزیز دلم و اینا اخه بگو کلا یک ه ...

این دختر اینقدر خوش قلب و احساساتیه که  خودش رو زن تو فرض کرده فکر کرده تو ازش خوشت اومده که گفتی بیا دوباره هم رو ببینیم اگه از همون روز اول از قیافه اش خوشت نیومده نباید دوباره میدیدیش اشتباه کردی برادر من.....باید یه جوری که دلش نشکنه قید این دختر رو بزنی...

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

دوستان تاپیک مشکوک و تابلویه 

گویا ما هم عین دخترک خیالی بیچاره سرکاریم 

متفرق شیم😂😂

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن.🌱میشه لطفا برام یه دونه صلوات بفرستی🥹

این دختر اینقدر خوش قلب و احساساتیه که خودش رو زن تو فرض کرده فکر کرده تو ازش خوشت اومده که گفتی بی ...

اخه من میگم این خانم دانشگاه نرفته به جاش رفته کار کرده تو فروشگاه و شرکت کروز ایرانخودرو و الانم تو اداره مالیات....بعدش تو کف جامعه بوده دیده پسرا چقدر گرگن ......

چشم و گوش بسته نبوده دیگه شمارش بین همکارا بوده .....حالا من کاری ندارم نمیدونم بخدا یا واقعا انقدر زود بهم اعتناد کردن درسته عایا؟؟?؟؟؟

دوستان تاپیک مشکوک و تابلویه گویا ما هم عین دخترک خیالی بیچاره سرکاریم متفرق شیم😂😂

ببینین اخه من میگم دختر خانومی که به جای دانشگاه رفتی سر کار و تو فروشگاه و شرکت کروز ایرانخودرو و حالا هم تو اداره مالیات......بنظرت با این وضع جامعه اعتماد کردن و عزیزم گفتن به یه پسر بعد قرار دوم منطقیه؟؟؟

ببینین اخه من میگم دختر خانومی که به جای دانشگاه رفتی سر کار و تو فروشگاه و شرکت کروز ایرانخودرو و ح ...

تو اداره مالیات فکر نکنم بدون تحصیلات دانشگاهی 

به نظرم شما خودت رو خیلی دست بالا گرفتی بگرد دنبال یکی هم سطح خودت و اون دختر هم اگر باب میلت نیست محترمانه کاملا محترمانه بگو مناسب هم نیستیم و تمام کن و شما که توقعاتت بالاست سنتی گزینه خوبی برات نیس

اخه من میگم این خانم دانشگاه نرفته به جاش رفته کار کرده تو فروشگاه و شرکت کروز ایرانخودرو و الانم تو ...

برو پیش یه مشاور و همه ی اینا رو به اون بگو بهتر راهنماییت می کنه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
تو اداره مالیات فکر نکنم بدون تحصیلات دانشگاهی به نظرم شما خودت رو خیلی دست بالا گرفتی بگرد دنبال یک ...

نه دفتر خدماتی خصوصی مالیاتی بود نه اداره مالیات اداری

من میگم اخه اگه تمام حرفاش درسته و منو میخواد واس قیافه رد نکنم

اخه نمیدونم حرفاش راست باشه نمیدونم واقعا چه جوری بعد دو تا قرار بهم میگه عزیزم 😭😭😭😭

بیشتر قرار بزارم بیشتر وابسته میشیم اخه خیلی باهام دوستانه تا میکنه انگار