2777
2789

لطفا نگید فراموش کن نمیشه فراموش کرد فامیله هر هفته میبینمش میرم خونشون ازعشقش دارم جون میدم التماس میکنم بگید چیکار کنم اونم عاشقم بشه

اگر زیبایی هم دارید بگید مثلا چیکار کنم خوشگل بشم به چشمش بیام 

دریغ نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارش چجوریه باهات

خیلی معمولی دیر به دیر شوخی هم داریم

یبار خواست چیزی بخره من گفتم اونی که من دوست دارم بخر گفت نه من اینو میخام ولی وقتی خرید اون چیزی که من گفتم بود 

خیلی خوشحال شدم ولی خب اینا معتبر نیست 🙃

خیلی معمولی دیر به دیر شوخی هم داریمیبار خواست چیزی بخره من گفتم اونی که من دوست دارم بخر گفت نه من ...

نمیدونم چی بگم...اگر باهات معمولیه پس حسشم معمولیه درحد همون فامیل نه بیشتر

معمولی ام گاهی بهش خیره میشم آخه عاشقشم ولی دارم جون میدم واقعا بیشتر شبا مریض و‌بی حالم مخصوصا وقتی ...

نگاهش نکن باهات حرف زد تک کلمه ای جواب بده 

همیشه جایی که حضور داره نرو 

ممنونم عزیزم میشه بیشتر بگی ممنون میشم

من واقعن جایه تو نیستم ولی اگر کم حضور پیدا کنی تو جمعی که اون هست هم واسه تو خوبه هم اون از اینکه تو همیشه تو جمع حضور داشتی و الان نیستی شوکه و ناراحت میشه