2777
2789
عنوان

خودکشی هیچ گناهی نداره

91 بازدید | 7 پست

مضخرف میگن 

چه گناهی وقتی نمیتونی تو این دنیا زندگی کنی چرا بابد خودتو مجبور کنی

خوشبحال کسایی که میتونن خودکشی کنن

ماهایی که بچه معلول داریم حتی خودکشی هم نمیتونیم کنیم

گاهی فک میکنم هم اونو بکشم هم خودمو راحت شیم 

اگه دنیا باهات بده حق نداری خودتم همدستش بشی

دیگه چه برسه به کشتن بچه معلول و گرفتن جون یکی دیگه

سخته بله

اما خودکشی مزخرف‌ترین کاریه که میشه کرد

حماقت محض

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم میدونم داشتن بچه کم. توان چقددرررر برای خانواده سخته سعی کن با خانواده های شبیه خودتون که ...

اره درست میگه ایشون . تو داری خودتو با کسایی که بچه سالم دارن مقایسه می‌کنی خب کم میاری و زجر می‌کشی . برو با اون خانواده ها ارتباط بگیر ، تا تحمل برات آسون تر بشه . 

بمیرم چقدر داری اذیت میشی و سختی می‌کشی . خدا بهت صبر بده ایشالا شفاش بده . معجزه بشه دلت شاد بشه 

وای عزیزم میدونم داشتن بچه کم. توان چقددرررر برای خانواده سخته سعی کن با خانواده های شبیه خودتون که ...

وجودش هیچ سختی برای ما نداره 

فقط نمیتونم تنها ولش کنم تو این دنیا 

چون ناتوانه نیازداره به خانواده 

اگه بیمار نبود همین الان خودمو راحت میکردم

خدا نکنه

سخته ولی کم میارین گناه اون بچه چیه.

خود کشی خیلی گناه داره ببین ما بی دلیل الکی خلق نشدیم هر کروممون رسالت و مسیولیتی داریم سوای این چشم‌ها چشمای پول و زیر آب این زدن اون زدن و مال اندوزی

منظورم اینا نیست

هر کدوم وظیفه آیی داریم که اگر پیداش کنیم در جهتش حرکت کنیم خوشبخت میشیم.

هیچکسی خودش خودشو خلق نکرده که با اختیار خودش خودشو بکشه

برا همین خودکشی گناه بزرگی هست 

حالا دنیا زندگی فقط این دنیا نیست معلوم نیس چند تا از این دنیاها متولد شدیم و کردیم و الان رسیدیم این دنیا و معلوم نیست چند دنیای دیگه داریم .

همه اینارو در نظر بگیریم برای همین میگم عمر این دنیا کوتاه در قبلا تجاربی که داشتیم و خواهیم کرد

فرض کن مثال ۹ ماه انتظار در شکم مادر برای نوزاد یک دنیاست ولی بعد تولد مثلا ۸۰ سال زندگی دربرابر ۹ ماه خییییلی زیاده.

خدا صبر بده تحمل بده و سلامتی برای فرزندآوری تون

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم