2777
2789

من امشب چند تا دیدم نزدیک دو تومن

متاسفانه کوله ی پارسال اش دیگه قابل استفاده نیست

هم بندهای پشتش خراب شده

هم زیپ ها

هم پارچه های داخل همه پاره شده

گفتم امسال به جنس بیشتر دقت کنه تا مدل 

کمتر هم میتونید پیدا کنید مخصوصا اگه دبستانیه. زود خرابش میکنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کوله هم پاره میشه؟والا پسر من اول و دوم یکی برد آخرسر هم نو بود ردش کردم رفت حالا اون جنسش خیلی خوب بود پارسال یدونه متوسط براش گرفتم که بتونم هرسال نو براش بخرم اینم نو مونده حالا نمیدونم امسال براش بخرم یا همونو ببره

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

نه دخترم میره هشتممدرسه شون هم جوریه هر روز باید کلی کتاب ببرن

پس کوله دبیرستانی بگیر

بیشتر از یک و نیم هزینه نکن

جنس مخمل و پلاستیک و...اصلا نگیر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دنبال کفش و کوله نباشید اینجور که بوش میاد مدارس غیرحضوریه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤