2777
2789
عنوان

کوله های بچه ها را چند خریدید❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست

کوله قیمت مناسب که ریخته توی بازار.با ۴۰۰تومن هم میشه بخری

همه قیمتی هست ولی وارداتی ها گرونترن من برای پیش دبستانی دخترم طرح کرومی خربدم ۱۸۰۰ شد.

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فکر بودم امسال بخرم یا نه 

میره اول دبستان ولی کوله پارسال پیش دبستانش بزرگ و جا داره و کاملا نو نو داداشم از دبی براش اورده 

ولی از طرفی میگم شاید چون اولی هست بهتره همه چیزش دست اول و نو باشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

وای بچه های شما چطور خراب میکنن،پسر من امسال می‌ره سوم کیفش نو نو نو بخدا الان می‌خوام براش جدید بخرم میگه من نمیخوام بگیری هم بگیر کلاس چهارم شدم میبرم،کیفشو خیلی دوست داره انگاری،میکه همگی تو کلاس عاشق کیف منن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مگه کوله هم پاره میشه؟والا پسر من اول و دوم یکی برد آخرسر هم نو بود ردش کردم رفت حالا اون جنسش خیلی ...

پسرای منم اصلا کیف خراب نمیکنن بقیه چطور کوله هارو تیکه پاره میکنن،!!!!؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اگه کیفیت برات مهمه وارداتی بگی. والا تفاوت قیمتشم اونقدری نی برا دخترم پارسال ۱۸۰۰گرفتم ینی هنو عین ...

منم دوسال پیش از بازار بزرگ گرفتم ۱۴۰۰ عالی بود دوسال هر روز برد کیفش با کتابها بالای ۱۰کیلو میشد هنوزم نو نو هست هیچ ابری حتی بندش نخوابید  امسالم دنبال همچین کیفی هستم که پنجم ششم بره ولی امسال این کیفیت بالای ۴ هست حداقل ولی بینهایت عالین

منم دوسال پیش از بازار بزرگ گرفتم ۱۴۰۰ عالی بود دوسال هر روز برد کیفش با کتابها بالای ۱۰کیلو میشد هن ...

نه بابا بگردی ۲ونیم ۳هم پیدا میکنی والا دیگه الان همه چی گرونه فرم و لباس ورزشی و…پس چ بهتر ادم یه چیز با کیفیت بگیره 

منم دوسال پیش از بازار بزرگ گرفتم ۱۴۰۰ عالی بود دوسال هر روز برد کیفش با کتابها بالای ۱۰کیلو میشد هن ...

نه

من برای دخترم چند روز پیش از عدلاجان همون بازار بزرگ کیفیت عالی گرفتم همون حدود

۲ سال پیش هم از همون جا گرفته بودم آخ نگفته اما خودم دوست داشتم عوض کنم

🖤 
نهمن برای دخترم چند روز پیش از عدلاجان همون بازار بزرگ کیفیت عالی گرفتم همون حدود۲ سال پیش هم از همو ...

من هنوز نرفتم بگیرم حدس زدم تو این حدود باشه چون منطقه مون کیف متوسط روبه بالا از ۱۸۰۰ شروع میشه 

پسرای منم اصلا کیف خراب نمیکنن بقیه چطور کوله هارو تیکه پاره میکنن،!!!!؟؟؟

نمیدونم والا کیف چه جور خراب میشه من خودم هم یادم نمیاد تاحالا کیف پاره کرده باشم از اول ابتدایی تا سال آخر دانشگاه همیشه کیفم نو بود حتی اگر چهارسال استفاده می‌کردم آخر خسته میشدم ازش

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

اشکالی نداره اگه بچه های وسایل قبلیشون رو استفاده کنن ، بچه ها رو مصرف گرا بار نیارین

بله 👍 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم