2777
2789
عنوان

با لباسای نویی که نمیخوامشون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 56 پست

من لباسای نومو که سایزم نمیشن رو میدم به خواهرم اونایی هم‌که کم استفاده شدن و اندازه نیستن هارو میذارم تو کیسه جدا دم در یه بنده خدایی میاد برمیداره

کهنه هارو هم دستمال برا گردگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا انقدر اصرار دارید شلوار دست دومی که نمیخواد و از نظر بهداشتی هم بالاخره درست نیست رو بده به نیازمند که ثواب بشه

ثواب وقتیه که چیزی رو که ارزش داره و دوست داری رو ببخشی اونم با رعایت کرامت انسانی آدم محتاج

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
باه عالیه لباس داشتی امتحان کن خدایی ذهنت خیلی خلوت میشه

حتما این کارو میکنم

معمولا یا میذارم یه جا جلو چشم باشه کسی که نیاز داره برداره یا میدم مامانم خودش برسونه دست نیازمند 

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چکارش کنم

عزیزم اول بگو چرا اینهمه شلوار خریدی و نمیتونی  بپوشی مگه ایرادی دارن که موقع خرید ندیدی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
حتما این کارو میکنممعمولا یا میذارم یه جا جلو چشم باشه کسی که نیاز داره برداره یا میدم مامانم خودش ب ...

آفرین عزیزم 👌😍

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

منم میگم بدین به افراد نیازمند.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارید شلوار دست دومی که نمیخواد و از نظر بهداشتی هم بالاخره درست نیست رو بده ...

دیگه خودش که میدونه مشکل داره شلواره یا نه خودشه و وجدانش 

حتی اسی همینم دلش نمیاد مث اینکه😂