2777
2789
عنوان

بچه م هر شب زیر مبل میخوابه

3407 بازدید | 84 پست

بچه های شمام اینطورن؟ هر جای خونه باشه میره زیر مبل. گاهی تا صبح همونجا میخوتبه گاهی ۴-۵ صبح گریه میکنه برش میدارم... گاهی هم میبینم نصف شب خودش اومده بغلم خوابیده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

چرا گریه؟ مشکلی داره؟ چند سالشه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چرا گریه؟ مشکلی داره؟ چند سالشه؟

۲ ساله س. خب طبیعتا بیدار میشه میبینه من خوابم گریه میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ منم بچگی عادت داشتم توکمددیواری بخوابم بخاطرتاریکی زیادوسکوتش اصلاوحشتناک دوست داشتم کمددیواریو

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

۲ ساله س. خب طبیعتا بیدار میشه میبینه من خوابم گریه میکنه

فکر کردم بزرگتره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خخخ منم بچگی عادت داشتم توکمددیواری بخوابم بخاطرتاریکی زیادوسکوتش اصلاوحشتناک دوست داشتم کمددیواریو

چ جالب. شاید پس اینم دنبال یه گوشه دنجه. ایمقد کشیدمش بیرون و دوباره بیدار شد رفت اون طیر که خسته شدم دیگه خودمومیرم کنار مبل میخوابم

پسرمن کوچیک بود زیر میز ناهار خوری میرفت می خوابید😁

خب پس خیالم راحت شد تنها نیستم :😁