2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک بار تو دفترم نوشتم خداروشکر کلاس گیتار میرم خداروشکر گیتار گرفتم که با قانون جذب به‌دستش بیارم، یک اتفاق هایی افتاد یادم رفت تا روز تولدم بهم کادو گیتار دادن یک دفعه اون صحنه اومد جلو چشمم

اره تجربه معجزه غیر ممکن به لطف خدای قدرتمندم داشتم و دارماول بهم بگو تا الان چیا بلدی تا بهتر بتونم ...

گلم تاپیک آخرم درمورد قانون جذب هست اسی رو که راهنمایی کردین ممنون میشم تاپیک منم منو راهنمایی کنین 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

منم بلد نیستم زیاد 

الان دارم کتاب معجزه ی شکر گذاری و می خونم میگن اونم واقعااااا معجزه میکنه 

نامه‌ به فرشته‌ ی نگهبانو شنیدم قانون جذب هم در این حد که بنویسم تو دفتری جایی یا به جزئیات چیزی که می خوام فکر کنم بنویسم 

برید سایت استاد عباسمنش چند100تا فایل رایگان داره گوش کنید یا ببینید 

تجربه شخصی خودم رو میگم ایشون یکی از بهترین ها هستند در این زمینه تجربه حداقل 8 ساله خودم هست که با کلی ادم مختلف تو این زمینه کار کردم از اساتید به نام زیادی اموزش دیدم 

ولی با اموزش های ایشون تغییرکردم و انگار حرفاشون و اموزه هاشون شخصی برای من گفته شده، و این گفته من نیست 99 درصد دانشجوهاشون به این نتیجه رسیدن

من شخصا تو یکی دومورد با ایشون اختلاف نظر دارم که اصلا روی اونها هم زیاد گیر نیستم 

این روهم گفتم که شاید در اوایل و شروع یکم اختلاف دیدگاه بوجود بیاد

ولی سعی کنید بدون اینکه پیش زمینه ای داشته باشید گوش کنید

مثل بچه ای که تازه متولد شده و داره تازه یاد میگیره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی بلد نیستم

خب کم کم بهت میگم قانون جذب یعنی چیزی که تو قران اومده شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند 

شکر گذاری این نیست که فقط بگی خدایا شکرت 

وقتی حالت بده نا امیدی به زمین و زمان فوش میدی در حال شکر گذاری هستی یا ناشکری؟

داری نا شکری میکنی کفر نعمت از کفت بیرون کند و طبق قانون جذب وقتی حست افکارت بد باشه اتفاقات افکار و حس بد بیشتری جذب میکنی . چرا؟چون نا سپاسی 

اما وقتی حالت خوبه از همه چی راضی هستی حست خوبه در حال شکر گذاری هستی و شکر نعمت نعمتت افزون کند حس و موقعیتای مثبت بیشتری وارد زندگیت میشه 

یه چیزی وجود داره منبع خوشبختی حال خوب منبع ارزوهاته که خداست نا امیدی حس غم افسردگی مال خداست یا شیطان؟

حس خوب حس خوشبختی امید عشق مال خداست و هرچه به حس خوب افکار خوب انرژی مثبت نزدیک تر باشی به خوشبختی ارزوهات نزدیک تری

زندگی که افکار بد حس منفی توش زیاده نزدیک به شیطانه و اون زندگی جهنم واقعی رو زمینه و برعکس زندگی که حس مثبت و خوب توش زیاده بهشت فراوانی ثروت رو زمینه

بیشتر بهت توضیح میدم و تمام رمز و رازاشو بهت میگم  

...

ممنونم جایی نمیشناسی خلاصه کرده باشه

نه اما خلاصه تمام فیلما و چیزای مهمو بهت میگم

یه هدف مشخص کن مثلا خرید ماشین

اول استغفار کن حتا غربیا استغفار دارن به اسم هواوپونوپونو اما استغفار قدرتمند تره باعث میشه تمام انرژی منفیا و روحت پاک بشه 

میگن اگر به ارزوت نمیرسی بخاطر گناهاته پس باید پاکسازی کرد اکر تونستی استغفار امام صادق نتونستی استغفار معمولی تا جایی که دوست داری برای گناهات یکی یکی انجام بده خیلی مهمه

یه دفتر بخر یک بار صبح یکبار عصر یک بار شب بابت رسیدن به ماشین خدارو شکر کن

خدایا شکرت ماشین دارم به زمان حال باشه همین الان داریش 

در کنارش به اطرافت نگاه کن بابت هر چی که داری تا جایی که خودت در توانته یا میخای ۱۰تا اینا خدارو شکر کن

بعد تصویر سازی کن که تو ماشینتی رانندگی میکنی اهنگ گذاشتی به مکانای موزد علاقت میری توش نشستی با دقت تصویر سازی کن با جزعیات رنگ و مدل و وسایلاش و داخلش 

حستو خوب نگه دار و از انرژی منفی دور باش چون هرچقدر حست خوب تر باشه به ارزوت نزدیک تری و هرچه حست بد باشه از ارزوت دور تری

و چیزای جزعی قانون جذب که باید بدونی ایمان مهمه ایمان به خدایی که قدرتمند مهربونه و ترو به ارزوت میرسونه هرچقدرم سخت باشه برای خدا کاری نداره کافیه به خدا باور کنی باور خیلی مهمه باور به اینکه همبن الان به ارزوت رسیدی باید جوری رفتار کنی انگار همین الان به ارزوت رسیدی نقش بازی کن باور کن همون ادمی  

پس استغفار

شکرگذاری گذاری 

تصور 

حس خوب

...

نه اما خلاصه تمام فیلما و چیزای مهمو بهت میگمیه هدف مشخص کن مثلا خرید ماشیناول استغفار کن حتا غربیا ...

ممنونم عزیزم خیلی کامل و خوب توضیح دادین 

از فردا انجام میدم 

سوال بود دوباره مزاحمتون میشم