2777
2789

سلام دوستان اگه تاحالا قرص فاموتیدین مصرف کردین بیزحمت میگین کدوم شرکت داروسازی قرص فاموتیدین بهتره؟بعضی هاشون انگار گچ هستن اثر ندارن..

ممنون میشم راهنماییم کنید.

خدای مهربونم دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فکر کردم فارمنتین نوشتی ... نوشتم فارابی

نه عزیزم فاموتیدین

خیلی مشکل سرفه ی رفلاکسی دارم .فقط با فاموتیدین خوب میشم خیلی‌هاشون انگار گچ هستن 

خدای مهربونم دوستت دارم
معده منم اسیدش زیاده کسی تجربه داره محض رضای خدا کمک کنه خستم از دکتر رفتن

من جوری رفلاکس اسید داشتم ک صبح ها دهنم کامل تلخ بود 

دکتر برام لانزوپرازول داد عالیییی بوددد هر روز صبح ناشتا میخورم 

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

نه عزیزم فاموتیدینخیلی مشکل سرفه ی رفلاکسی دارم .فقط با فاموتیدین خوب میشم خیلی‌هاشون انگار گچ هستن

من فاموتیدین سجاد دارو همیشه میگیرم اوکیه

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

معده منم اسیدش زیاده کسی تجربه داره محض رضای خدا کمک کنه خستم از دکتر رفتن

عزیزم فقط رژیم غذایی داشته باشه برنج کته باماست غذای ابکی رب دار ادویه دار شیرینی مصنوعی هندوانه ممنوعه

خدایا خودت کمک کن