2777
2789
عنوان

رنگ موی من دو رنگ در اومده چیکار کنم

32094 بازدید | 48 پست

عروسی داداشمه عید بعد موهام دکلره داشت  

10 سانت ریشش در اومده بود رفتم امروز آرایشگر خیر سرش برام دکلره کرده ولی اون 10 سانت با پاییناش کاملا فرق داره یه رنگ نقره ای دودی گداشته ولی بالاهاش عسلیه پایناش نقره ای دودی دارم دیوونه میشم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام هایلایت بود بعد ریشه هام در اومده بود ارایشگرم گفت ریشه هات رنگ نمیکنم چون قرمز و زرد میشه ..گفت برات رنگساژ میکنم کل موهامو خیلی خوب شد رنگش متنوع شد وخیلی دوسش دارم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

اینکه سه رنگ شده !😐آرایشگره نتونست کاری کنه !!!

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

حالا بگین من برم چن روز دیگه بدم ریشش رو دوباره دکلره کنن یا میسوزه اعصابم خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمنم همینطوربود۵سانت رشدکرده بودبقیش دکلره رفتم بالاش حالت دودی وشامپاینی شده پاینش زرد.ولی حالتشودوست دارم مثل آمبره شده که الانم مده.امااااا تااومدم شوهرم گفت این چه رنگیه عوض کن  و.....کلی,دعواکردم سرهمین رنگ

اینکه سه رنگ شده !😐آرایشگره نتونست کاری کنه !!!

نه نور خورده دو رنگه پایناش خیلی خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40