2777
2789

من خداروشکر خوشبختم مشکلی ندارم تو زندگیم 

ولی.....

ولی همش مرگ میاد جلو چشمم میترسم میگم نکنه خدا این خوشی هارو ازم بگیره 

همش فکر میکنم دستت خودم نیس از مرگ میترسم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدبخت هفت عالمم هیچی خوبش رو خدا تو این زندگی بهم نداد ن پول نه قیافه نه خانواده نه شوهر درست حسابی،سه معتاد مشروبی گشنه گدای دیونه،پر از گناه و غیبت و حسادت و کینه ام ‌،من لاابالی هم همش بفکر اون دنیام از ترس این مرگ لعنتی همچیز این دنیا برام زهره ماره 

عزیزم مرگ که حقه تموم نعمت هایی که خدا بهمون داره هم امانته پس فقط مهمه که امانتدار خوبی باشی همسر خوب مادر خوب فرزتد خوب بقیه اش با خدا و حکمت اونه انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر ابدی باشید

هر چیزی که تو این دنیاست فانی و از دست رفتنی 

یه حدیث از حضرت امیر هست که میگه؛ انسان توی دنیا یا با مرگ زود هنگام خودش به سختی میافته یا با از دست دادن عزیزانش 

دنیا همینه دیگه...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️