2777
2789

من خودم کوه تجربم تو ابن حوزه🌚

1:

دبیرستانی بودم،یه روز خواب موندم با صدای بوق سرویسم از خواب پریدم،با عجله رفتم تو اتاق لباسم(یه اتاقک کوچیک مثل انباری تو اتاقم بود که به عنوان اتاق لباس ازش استفاده میکردم و یه میز هم بود توش)

.چراغو روشن کردم دیدم یه چیزی نشسته رو میز و از این لباس بلند سفیدا تنشه و زانوهاشو بغل کرده

رنگش مثل گچ

موهای وز بنفش و چشمای به شدت گنده داشت که نصف صورتشو گرفته بود و چشماشو ورقلمبیده کرده بود و زل زده بود به من...

ساعت 6 صبح چنان جیغی زدم و صورتمو برگردوندم که یکیو صدا کنم،تو یه ثانیه ناپدید شد

کاملا هوشیار بودم نگید توهم بوده😭😂

واسه هر کی تعریف کردم باور نکرد ولی بخدا دیدم🌚💔

**حتی چند روز بعد دختر همسایمون اومد برام تعریف کرد که دقیقااا یه همچین چیزی دیده،تماما مشخصات همین که من دیدمو گفت**

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

هیچوقت اتفاق ماوارا یی نداشتم من😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بابا ۱۲ شبه میخوای زهره ترکمون کنی؟اینو فردا صبح بذار

این تاپیک ها فقط این موقع حال میده بخدا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من ی چیزی گاهی تو خواب باهام. حرف میزنه و واقعی میشه

مثلا رتبه کنکورمو. گفت

ی تاریخی رو گفت ک قرازه ی اتفاقی بیتفه و افتاد

و دلیل اینکه چرا دعام توی ی زمینه خاصی براورده نشد رو گفت

میشه دعا کنید بهش برسم :) 

2:

تو همون خونه ای که بودیم،شده بود تنها که بودم،کانالای تلوزیون ناخودآگاه جابجا میشد

یا مثلا یکی واضحات صدام میکرد(نه اسممو،ولی میگفت پیس پیس😐😂💔)

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

یه پری دیدم 

شبیه کارتون تینکر بل

کاملا طلایی بود و شبیه یه انسان بند انگشتی بود که پرواز می‌کرد به وضوح دیدمش تو راه دانشگاه

بعدش یه فیلم تو اینستا دیدم که دقیقا یه موجود این چنینی توسط دوربین مدار بسته دیده شده بود

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

من چند شبی بود جن میاومد بالا سرم باهام صحبت میکرد صداشو میشنیدم 

بعد من اونقدر خسته بودم برام مهم نیود فقط میخواستم بخوابم  خواب برام از ترس مهم تر بود 

چند مدتی با اهنگ خوابیدم بعد دیگه خودش رفت

ی بار توخیابون  بودیم با شوهرم دوتایی با ماشین ساعت ۳ صبح  ی نفر اومد از جلومون رد بشه ،خیلی هم قیافه ترسناکی داشت  ی هو غیب شد دیگه ندیدیمش 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

زیر درخت دور از شهر تو روستا خوابیدم یه نوزاد با چهره شیطانی از روی درخت نگاه میکرد شب اول فکر کردم حالت شاخه های درخته دقیق تر دیدم خیلی قشنگ و تمیز کشیده شده بود صورتم شستم هرکاری کردم نرفت آخرش خوابیدم تا صبح شد رفت

بابا ۱۲ شبه میخوای زهره ترکمون کنی؟اینو فردا صبح بذار

🌚لذت ببر بانو