2777
2789
عنوان

حس میکنم عمل بیتی پول حروم کردنه😐

264 بازدید | 26 پست

پولشو دارم و نیاز دارم چون ببینیم نوک تیز و سر بالا نیست 

ولی تا میام فکر کنم که عمل کنم یادم میاد با پولش مثلن چکارای دیگه میتونم بکنم 😂😐فک کنم ذهنم فقیره 

یکی گفت تو برا خودت ارزش قایل نیستی 😐🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم راضیم صدباربرگردم عقب بازعمل میکنم

براکسی ک بینیش نیازبه عمل داره واجبه عمل کردن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

من ازوقتی دخترعمومو دیدم ب دماغ خودم بسنده کردم.

وااااای دکتره ری ده اخرشم گردن نمیگیره درستش کنه نوک دماغشو انگار نخود گذاشتی میره اینوراونور کل استخون بینی رو تراشیده هیچی نمونده واسه ترمیم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من برگردم عقب بازم میکنم لذتی که توی زیباتر شدن هست توی کمتر چیزی هست

چی میگی خاهر من یسال نیم عمل شده دماغم هنوز نوکش ورم داره البته دماغ من نوکش گوشتی بود و انحراف هم داشتم دوتا عمل شده بنظرتون ورمش میره کلن دس میزنم ب نوک دماغم یکم فشار میدم درد میکنه 

دقیقا برای خودت ارزش قائل نیستی آدم نباید خسیس باشه خشگلی خیلی مهمه

آخه اونقدر هم واجب نیست 

خب منم زشت نیستم ولی دماغم عالی نیست  ولی مثلن اگه همونو یکم بزارم روش ماشین میخرم 

میدونی سر کار رفتم به سختی پول جمع کردم 🥲

من برگردم عقب بازم میکنم لذتی که توی زیباتر شدن هست توی کمتر چیزی هست

بینیت رو پیش کی عمل کردی 

فک کنم شما پولشو از ددی یا شوشو گرفتین😂آدم پول خودشو دلش نمیاد 

چی میگی خاهر من یسال نیم عمل شده دماغم هنوز نوکش ورم داره البته دماغ من نوکش گوشتی بود و انحراف هم د ...

والا دکتر من می‌گفت خیلی به جنس دماغ بستگی داره من خودم بعد 6 ماه فرم اصلیش مشخص شد وبگلی شنیدم بینی های گوشتی یا خیلی طول میکشه یا با عمل خیلی تغییر نمیکنن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...