2777
2789
عنوان

حس میکنم عمل بیتی پول حروم کردنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
بینیت رو پیش کی عمل کردی فک کنم شما پولشو از ددی یا شوشو گرفتین😂آدم پول خودشو دلش نمیاد

من 14 سال پیش عمل کردم 1800 باور کن خیلی پول زیادی هم نبود 800 رو خودم جمع کردم یک میلیون هم مامانم داد دکترم متاسفانه فوت شد

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 14 سال پیش عمل کردم 1800 باور کن خیلی پول زیادی هم نبود 800 رو خودم جمع کردم یک میلیون هم مامانم ...

وای الان صد میلیونه 

انگار یک سال برم سر کار برا بینی 

وای الان صد میلیونه انگار یک سال برم سر کار برا بینی

جدی من فک میکردم 60 و اینا باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بینی من زیاد نیاز به جراحی نداشت

اما برای دل خودم انجام دادم و راضیم

و سعی میکنم هر چی که شادم میکنه رو انجام بدم و از پول خودم هزینه میکنم

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
والا دکتر من می‌گفت خیلی به جنس دماغ بستگی داره من خودم بعد 6 ماه فرم اصلیش مشخص شد وبگلی شنیدم بینی ...

بینی من فقد نوکش گوشتی بود .. استخونی بود کلن بزرگ بود هم عمل زیبایی کرد هم انحراف رو برداشت 

آخه اونقدر هم واجب نیست خب منم زشت نیستم ولی دماغم عالی نیست ولی مثلن اگه همونو یکم بزارم روش ماشین ...

وآااای دختر ماشین بگیر ماشین بهتره بعدا بینیتو عمل میکنی  افرین بهت 

وآااای دختر ماشین بگیر ماشین بهتره بعدا بینیتو عمل میکنی افرین بهت

اره ولی ماشین هم بگیرم باز پول بیاد دستم میگم ماشینمو مدلش بهتر کنم یا یه کار دیگه 

احساس میکنم تو این زمینه خسیسم اما در عین حال نیم رخ خودمو میبینم حرص میخورم 

میشه عکسمو ببینی؟

اره ولی ماشین هم بگیرم باز پول بیاد دستم میگم ماشینمو مدلش بهتر کنم یا یه کار دیگه احساس میکنم تو ای ...

عزیزم واقعا به خودت افتخار کن افرین به عرضه ت ولی وسط ها یه لایی بکش و  پیش یه دکتر خوب عمل کن 

عزیزم واقعا به خودت افتخار کن افرین به عرضه ت ولی وسط ها یه لایی بکش و پیش یه دکتر خوب عمل کن

قربونت برم عزیزم 

ولی فک کنم خسیسم یا دلم نمیاد برا خودم خرج کنم 

چکار کنم ؟دلم نمی‌خواد این مدلی باشم 

پول هم که جمع کردم انقد هیچی نخریدم جمع شد 

عادتم شده

بعد فکر ک میکنم اگه هم شوهر داشتم پولشو اون میداد باز دلم نمیومد 

😑😑😑