2777
2789
نه فقط تو میدونی افرین همه رو از دم راهنمایی بفرما ورزشکارپ🤣

اره پس چی 😐😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط تو میدونی افرین همه رو از دم راهنمایی بفرما ورزشکارپ🤣

باشه ورزشکارپ😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

شفا که به زودی شما در بدرشی معلومه که میخندم از حماقت یه همه چی دان خود ورزشکار پندار پودری باید م خ ...

من ورزشکار پودری نیستم 😐

ورزشکار پندارم نیستم ی ورزشکار حرفه ایم ی اندامی دارم که ارزوته انقد حرص نخور بخند😂😂😂

من ورزشکار پودری نیستم 😐ورزشکار پندارم نیستم ی ورزشکار حرفه ایم ی اندامی دارم که ارزوته انقد حرص نخ ...

وای خداوندا🤣🤣🤣🤣

پودری رو ببین 

پس چرا مردم رو به راه پودر هدایت میکنی 

حق الناس میزنه به کمر کسی که حتی ندانسته مرض رو ترویج میکنه

پودری جان 

راستی پودری جان امید که قصد بارداری نداشته باشی فقط 

چرا که با پودرایی که مصرف کردی بهت توصیه پاکسازی حداقل ۵ ماهه رو میکنم بعد اقدام به بارداری 

حتی تو بی تربیت پودری هم نباید با همچین چیزی مجازات شی پودری جان

بدرود پودری جان دیگم کسی رو تشویق به پودر نکن که تو دامنت میشینه درد مردم

همون تخم مرغ و مواد غذایی و هوا هم کلی درش اشکال هست دیگه با پودر تکمیل میشه 👏

وای خداوندا🤣🤣🤣🤣پودری رو ببین پس چرا مردم رو به راه پودر هدایت میکنی حق الناس میزنه به کمر کسی که ...

چقد بیکاری خدایی این همه تایپ میکنی😂😂😂من مثه تو وقت ندارم ولی خب گفتم که اندامم آرزوی توعه😎انقد پودری پودری نکن

ی پروتئین وی ساده این حرفارو نداره پروتیین روزانه‌ رو تامین میکنه اوکی؟🤌🏻

دیگه ریپ نزن من مثه تو بیکار نیستم ی ربع تایپ کنم 

پروتئین وی یک محصول طبیعی است که از شیر به دست می‌آید [1، 3]. در واقع، پروتئین وی بخشی از پروتئین شیر است و در طی فرآیند تولید پنیر از شیر جدا می‌شود [3، 9]. این پروتئین سپس فرآوری شده و به شکل پودری به عنوان مکمل غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

@سینی۱مسی۲درباری‍ 

متوجه شدی؟؟ پروتئین وی طبیعیه😐