2777
2789

از بچگی ترس از تاریکی، ترس از آینه و ترساز حیوانات داشتم دسته خودمم نیست... بعد میخام نماز صبح بخونم اونم اول وقت یعنی ساعت چهار و ده دقیقه بعد میترسم بعد بهش غلبه هم کنم و نماز بخونم احساس میکنم یکی پشتمه بهم خیره شده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اولا ت. اتاقت قرآن بزار دوما قبل از طلوع ک هوا گرگ میشه بخون حتما نیاز نیست توو تاریکی بخونی

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

چراغ روشن میزارم تا صبح خیلی بهترشدم

اصلا نمیتونم چراغ روشن بکنم... تا نگاهم به تاریکی میوفته قفل میشم تو جام... شبا هم چشمامو محکم میبندم میرم تو این گرما زیر پتو تا بتونم بخوابم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

چراغ روشن میزارم تا صبح خیلی بهترشدم

بابام خاموش میکنه، میگه لامپ میسوزه

یه ظرف آب به اندازه وضو بذار تو اتاقت بیدار که شدی لامپو روشن کن همونجا وضو بگیر نماز بخون و بعد بخو ...

وضو رو موقع قبل از خواب بگیرم مشکلی نداره؟ 

نه بابا همیسوزه فوقش یه دونه بخر بزار جاش چند بار پافشاری کن دیگه اجازه میدن

پافشاری کردم شد نقطه ضعف هی اذیتم کردن انداختنم تو تاریکی فیلم ترسناک نشونم دادم... دروغکی بهشون گفتم ترسم رفته نمیترسم ولی دروغ گفتم عین چی میترسم... نمازمو میخونم عیب نداره که وسطاش از ترس بلرزم، میارزه... وای فقط خدا رحم کنه

من تاصبح ۱۰۰بار وصو رو باطل میکنم..

آخه بالا گفتم ترس از آینه هم دارم نمیتونم هی برم دستشویی وضو بگیرم نگاهم میوفته به آینه اونم تو شب

پافشاری کردم شد نقطه ضعف هی اذیتم کردن انداختنم تو تاریکی فیلم ترسناک نشونم دادم... دروغکی بهشون گفت ...

عزیزم چهار قل وایه الکرسب هرروز بخون منم مثل چی میترسیدم هرروز خوندم بعد چندسال گفتم بسه باترسم باید مبارزه کنم 

باخودم گفتم تا خدا هست هیچی معتی نداره کمتر شده شما هم اینکاروکن