2777
2789
عنوان

در مورد رشد قد سوال دارم

108 بازدید | 13 پست

من ۲۱ سالمه ۱۱ سالگی پریود شدم سه چهار سال پیش قدم ۱۶۴ بود ولی الان ۱۶۰ شده من از همون موقع تا الان شبا دیر وقت میخوابیدم به نظرتون علتش این بوده؟ و اینکه یه جایی خوندم تا ۲۲ یا ۲۳  سالگی امکان رشد قد هست درسته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم برا خودمم عجیبه

احتمالا متری که استفاده کردی اشکال داشته وگرنه تو سن شما محاله استخون تحلیل بره و قد کوتاه شه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

احتمالا متری که استفاده کردی اشکال داشته وگرنه تو سن شما محاله استخون تحلیل بره و قد کوتاه شه

قبلا تو مدرسه اندازه میگرفتن الان خودم با متر خیاطی به دیوار چسبوندم اندازه گرفتم مگه اندازه هاشون یکی نیست🤔

قبلا تو مدرسه اندازه میگرفتن الان خودم با متر خیاطی به دیوار چسبوندم اندازه گرفتم مگه اندازه هاشون ی ...

لابد نیست 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

کانال وگروه افزایش قد تلگرام من

یک کانال بسیار جالب راجع به قد 

لینکbolandha

تجربیات افزایش قد در بزرگسالی!

من در ۲۰و۳۶سالگی بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

هیچوقت دیر نیست من ۵.۵سانت بعد بیست بلند شدم ۳.۵سانتش بعد ۳۵سالگی بود